Pick-up'y i terenówki
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Pick-up'y i terenówki
Jakiś czas temu wystąpił u mnie problem z wchodzeniem na KM/Wyrzutnie/granatnik/whatever znajdującym się na terenówce/pick-upie.Możliwe jest tylko wchodzenie jako pasażer,lub kierowca.Dodam jeszcze ,że taki problem nie występuje w innych pojazdach.Co mogę z tym zrobić,aby to naprawić?Nie chce mi się dodawać wyzwalacza w radiu na "moveinGunner" do każdego ważnego pojazdu w misji.
Re: Pick-up'y i terenówki
może weź spróbuj kliknąć Środkowym Mouse Button pierwsze gdzieś z dala od samochodu potem z pokazanym menu wyboru akcji(wiesz co np wybierasz gdzie chcesz wejść do pojazdu) najedź na to stanowisko broni i powinno się pokazać "wejdź jako strzelec" i wybierasz tą opcje 
PS: mi tez zawsze wybiera się wejdź jako pasażer albo kierowca i się muszę męczyć z wejściem w taki sposób.

PS: mi tez zawsze wybiera się wejdź jako pasażer albo kierowca i się muszę męczyć z wejściem w taki sposób.
Jak pomogłem daj Pozytywa 
Dziękuje

Dziękuje

Żaden błąd.
Każdy pojazd ma określone miejsca, z których można wejść na dane stanowisko. Np. z Ogona śmigłowca, nie wsiądziesz jako pilot.
Terenówki i Półciężarówki, mają wejście na miejsce strzelca WYŁĄCZNIE od strony tylnej klapy załadunkowej.
Musisz po prostu wsiąść od tyłu samochodu.

Każdy pojazd ma określone miejsca, z których można wejść na dane stanowisko. Np. z Ogona śmigłowca, nie wsiądziesz jako pilot.
Terenówki i Półciężarówki, mają wejście na miejsce strzelca WYŁĄCZNIE od strony tylnej klapy załadunkowej.
Musisz po prostu wsiąść od tyłu samochodu.
Rzecz w tym,że wcześniej wchodziłem-teraz nie mogę.Łażę,skaczę jak ten debil tylko żeby wejść na strzelca.Rezultaty-żadne.
A czy pojazd jest odblokowany?
Tak,jest bo mogę na każdy inny "slot" w pojeździe wbić.
Przełącz "następny", albo "poprzedni" (w początkowych ustawieniach to chyba [ i ]) i pojawi ci się menu akcji. Wybierasz z niego odpowiednią opcję i zatwierdzasz kółkiem myszy. Żadna filozofia.
OMG.Nie jestem noobem ,żeby tego nie wiedzieć.MAM OKIENKO i NIE MOGĘ wejść na STRZELCA,a nie ,że nie potrafię zrobić okienka akcji.
Jeśli ci się dalej nie da, to może coś namieszałeś w ustawieniach sterowania 

Nie wiem,spróbuję coś pogrzebać.Dobija mnie już to ,że muszę wstawiać pick-up'y terrorystów jeśli chcę żeby były pickup'y z PK,lub czymś innym.