Wydajność Armed Assault a sprzęt
Moderator: Inkwizytor
Re: Wydajność Armed Assault a sprzęt
Czy ktoś może napisać coś na temat dobrego wykręcenia X1600 Xt żeby ta biedna Arma w miarę wyglądała ?
Wykręcenia?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Marqz pisze: Czy ktoś może napisać coś na temat dobrego wykręcenia X1600 Xt żeby ta biedna Arma w miarę wyglądała ?
Nie wiem po co chcesz ja podkręcać. To dobra karta. Dla porownania ja mam x700 (karta o jakies 150 zł tańsza) i mi smiga na średnich detalach, więc u Ciebie na wysokich nie powinno byc problemu.

XT to już fabrycznie podkręcone karty także na dużo nie licz...
Ja gram w 1024X768 detale textur medium zaięg obiektów medium reszta low i wyłączone gram w sumie płynnie nawet w lesie ale na monitorku 21 cali kiepskawo troche wygląda. Postproces high dość zwalnia a to taka dobra karta podobno. Jade na sterach 6.8 może to ich wina bo już nie wiem. Łysa winda tylko dla army pentium D 930 2.8 1 giga ramu ludzie poratujcie coś bo giere mam nie długo jest świetna tylko w oczy kole.
Niby co mamy zrobić? Wyczarować Ci lepszy sprzęt...?
Nie, pytam o jakieś pomysły na zwiększenie wydajności gry a co za tym idzie możliwość zwiększenia grafy. No-grass i patche już mam. Jak macie jeszcze jakieś sugestie to będe zobowiązany.
click click <- gosc zainstalowal niemiecka i czeska wersje ArmA na jedym komputerze zeby porownac wydajnosc, sami zobaczcie jaki byl wynik 

- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
"Der Post wurde 5 mal editiert, zuletzt von Chriz6662 am 28.11.2006 - 18:27."
Mam dziwne wrazenie, ze zaden hotfix ani inny patch od tego czasu nie poprawil wydajnosci...
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Glownym zalozeniem patcha 1.02 bylo wlasnie poprawienie wydajnosci w wersji niemieckiej.