Addony z Arma II do Arma Armed Assault :-(
Moderator: Inkwizytor
Addony z Arma II do Arma Armed Assault :-(
Mam takie pytanie: Co zrobić, żaby addony z Arma II działały w Armie Armed Assault? Za odpowiedz thx z góry
. Please

Re: Addony z ARMA II do ARMA Armed Assault :-(
Jeśli pozwolisz to się dopisze. Chodzi mi znów o addony z jedynki do II 

Jak pomogłem daj Pozytywa 
Dziękuje

Dziękuje

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Nie da się w ten sposób. Musiałbyś przystosować model a następnie config.Robert16 pisze:Mam takie pytanie: Co zrobić, żaby addony z ARMA II działały w Armie Armed Assault? Za odpowiedz thx z góry. Please
To zależy, nie które po prostu działają inne nie. Na początek może zainteresuj się CAA1.Mumin pisze:Jeśli pozwolisz to się dopisze. Chodzi mi znów o addony z jedynki do II
CAA1? A co to? Bo ja w tych sprawach świeży w tych sprawach 

Jak pomogłem daj Pozytywa 
Dziękuje

Dziękuje

- Maćko
- ID Steam:
- Kontakt:
Poszukaj na armaholic.com
CAA1 to taki duży mod przenoszący zawartość arma1 do arma2.
Sorka, ale chodzi mi o zainstalowanie addonu z Arma II do Arma a najbardziej zależy mi na tym http://www.armaholic.com/page.php?id=8140Maćko pisze:Poszukaj na armaholic.com
- Maćko
- ID Steam:
- Kontakt:
Co do twojego pytania - opowiedziałem już nie ma takiej możliwości.Robert16 pisze: Sorka, ale chodzi mi o zainstalowanie addonu z ARMA II do ARMA a najbardziej zależy mi na tym http://www.armaholic.com/page.php?id=8140
A o CAA1 to odpowiedź na pytanie @Mumina.
Najpierw próbować
- np. mi się udało przenieść dodatek Maule z Army 1 do Army 2 bez żadnych zmian (oprócz tego, że musi startować jako PUSTY)

Same tekstury jednak chyba niekoniecznie zadziałają ... no i w Armie2 nie prezentują się tak okazale - np. mam kilka śmigłowców przeniesionych z Army 1 i widać dużą różnicę w wyglądzie (wewnątrz i zewnątrz). Lepiej poczekać na dodatki specjalnie pod Armę 2 (Maule jest wyjątkiem - bo robiony od podstaw na lepszy sprzęt i ściągnięty z Flight Simulator X).
pozdrawiam
Jarek

Same tekstury jednak chyba niekoniecznie zadziałają ... no i w Armie2 nie prezentują się tak okazale - np. mam kilka śmigłowców przeniesionych z Army 1 i widać dużą różnicę w wyglądzie (wewnątrz i zewnątrz). Lepiej poczekać na dodatki specjalnie pod Armę 2 (Maule jest wyjątkiem - bo robiony od podstaw na lepszy sprzęt i ściągnięty z Flight Simulator X).
pozdrawiam
Jarek
- Maćko
- ID Steam:
- Kontakt:
Maule jest już zrobiony do ArmA 2. A poza tym on chce przenieść addony z ARMA 2 do ARMA 1
fakT - niedoczytane (a raczej podświadomie uznane za niemożliwe ... bo dziwny pomysł przyznam
)
Co do mojego rozwiązania w kwestii przenosin I -> II Maule przenosiłem na początku - gdy nie było jeszcze wersji dla Army 2. Jedyny błąd wywalał z brakiem modelu/pilota ... ale można było korzystać z pustego samolotu bez problemów i żadnych zmian ...
pozdrawiam
Jarek

Co do mojego rozwiązania w kwestii przenosin I -> II Maule przenosiłem na początku - gdy nie było jeszcze wersji dla Army 2. Jedyny błąd wywalał z brakiem modelu/pilota ... ale można było korzystać z pustego samolotu bez problemów i żadnych zmian ...
pozdrawiam
Jarek