Nie bylem pewien czy to dobry dzial... jak zly to sorka
Z nowym patchem zmienily sie troche misje szkoleniowe... I ostatnio zaczelem sie bawic z smiglowcami... glownie za sprawa map Voya BigBattles. Moje pytanie brzmi... Jak mam wyladowac? Instruktow mi podpowiada ze powinienem trzymac nos nisko z mniejszyc ciag... mowiac scislej to tak jakbym mial pikowac w dol... Za kazdym razem jak to robie moje smiglo poprostu sie rozwala. Probowalem troche to zmieniac, na poczatku troche pikowac w dol potem staralem sie go podciagnac w gore ale tez nie daje rady ;/ Macie jakies rady jak dobrze wykonac ladowanie awaryjne?
Awaryjne lądowanie
Moderator: Inkwizytor
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Awaryjne lądowanie
Ja robię to tak, że pochylam go lekko do przodu i odwracam w stronę przeciwną do kabiny pilota, czyli np. w SeaHawku pochylam go jakieś 30* względem równoległej do podłoża i jakieś 25*-40* względem osi helikoptera.
- parasite
- ID Steam:
- Numer GG: 3041272
- Kontakt:
Ja w tej misji treningowej zrobiłem to dosyć prosto. Chłopak wyłączył silniki, a ja dziób pochyliłem lekko w dół koło 35-45*st. Będąc przy ziemi poderwałem na poziomu i poślizgnąłem się kawałek na płozach. Misja zaliczona.
Nie zapomnij WYŁĄCZYĆ Ciągu w chwili wyłączenia silników, im blizej ziemi tym większy ciąg i lądowanie jest git.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
A jak się nie uda to zawsze zostaje spadochronMiro pisze:Nie zapomnij WYŁĄCZYĆ Ciągu w chwili wyłączenia silników, im blizej ziemi tym większy ciąg i lądowanie jest git.

Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.