Czy ktos zna cos na AI ?
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Czy ktos zna cos na AI ?
Czy zna ktoś jakieś manipulacje AI .Typu
-Patrz tam.Głównie to.
-Lez i nic nie widzi.Ale słyszy z 80 m.
-Widzi dystans 60m.
-Nie widzi stroju leśnika w nocy.
-Patrz tam.Głównie to.
-Lez i nic nie widzi.Ale słyszy z 80 m.
-Widzi dystans 60m.
-Nie widzi stroju leśnika w nocy.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Re: Czy ktos zna cos na AI ?
Ja wymyślałem, autor sam nie wymyślił bo już to zrobił najpierw 2 razy. Ty, albo może Matte?
Jeśli wam się chce of kors
Jeśli wam się chce of kors

Ja nad czyms ciekawym popracuje i zapostuje jak wymysle.
Co powiecie na klimaty Call Of Duty 2?
Co powiecie na klimaty Call Of Duty 2?

-
- ID Steam:
Witam!
Bo widzisz.Zapędziłem się trochę i nikt nie chce odpowiadać?
1.Ale szkoda ze nie ma możliwości lub o tym nie wiem w edytorze.Żeby był spektator a ja mógłbym przestawiać ludzi i zapisywać misje w edytorze.Czy istnieje takie coś ?Lub ma powstać.
I tam były by możliwości typy dystans patrz tam,słuch,patrol,wsiadać,lub bądź w budynku.Albo i takich chociaż dla saperów.Zrób dol.
2.Czy ktoś wie o takim ustawieniu AI bota by widział dystans 60m gdy stoi wróg 85 gdy kuca i90 gdy leży.Dla określonej jednostki.
To by naprawiło problem dla snajperów z tłumikami.
PS; możecie odpowiadać od razu z pomysłem na misje.
Bo widzisz.Zapędziłem się trochę i nikt nie chce odpowiadać?
1.Ale szkoda ze nie ma możliwości lub o tym nie wiem w edytorze.Żeby był spektator a ja mógłbym przestawiać ludzi i zapisywać misje w edytorze.Czy istnieje takie coś ?Lub ma powstać.
I tam były by możliwości typy dystans patrz tam,słuch,patrol,wsiadać,lub bądź w budynku.Albo i takich chociaż dla saperów.Zrób dol.
2.Czy ktoś wie o takim ustawieniu AI bota by widział dystans 60m gdy stoi wróg 85 gdy kuca i90 gdy leży.Dla określonej jednostki.
To by naprawiło problem dla snajperów z tłumikami.
PS; możecie odpowiadać od razu z pomysłem na misje.
Kali nie mówić suahili.
Napisz to normalnie, bo nic nie można zrozumieć o co ci chodzi.

Napisz to normalnie, bo nic nie można zrozumieć o co ci chodzi.
-
- ID Steam:
Moze być bo ja z call of duty pamietam najbardziej początek.Jak za tym płotem w nocy się atakowało.
-
- ID Steam:
Witam!
O i mam następne pytanie.Bo tworze taka misje w kampanii.Atak na lądowisko obok Krasnostawu. I jest tam dosłownie prawie wszystko ze strony zachodu.I chce tak stworzyć aby każdy mógł to wygrać.Czyli np.nawet oficer z wyposażeniem snajpera M9SD, dowodzący całym konwojem.I jak na przykład podjeżdżam.To jest ostrzeliwany delikatnie z moździerzy.I cały konwój ma ma dodać gazu i kategorycznie skręcić na lewo przez lakę i osłaniający go kawałek lasu. Ale przed konwojem jest także budka strażnika z plutonem strzelców.
1. I potrzebne mi jest coś aby na widok wroga kilku moich strzelców automatycznie wysiadło z pojazdu.
2.Lub jednostka przeciwlotnicza na widok latającego obiektu, lub np strzelec Javelin lub Smaw na widok wroga w pojazdach opancerzonych.Lub na przykład gdybym miał w radiu samolot
=F18\ ktoś coś może o nim wie=
,zwalczał by on tylko obiekty latające w określonym rejonie. 
O i mam następne pytanie.Bo tworze taka misje w kampanii.Atak na lądowisko obok Krasnostawu. I jest tam dosłownie prawie wszystko ze strony zachodu.I chce tak stworzyć aby każdy mógł to wygrać.Czyli np.nawet oficer z wyposażeniem snajpera M9SD, dowodzący całym konwojem.I jak na przykład podjeżdżam.To jest ostrzeliwany delikatnie z moździerzy.I cały konwój ma ma dodać gazu i kategorycznie skręcić na lewo przez lakę i osłaniający go kawałek lasu. Ale przed konwojem jest także budka strażnika z plutonem strzelców.

2.Lub jednostka przeciwlotnicza na widok latającego obiektu, lub np strzelec Javelin lub Smaw na widok wroga w pojazdach opancerzonych.Lub na przykład gdybym miał w radiu samolot

-
- ID Steam:
Nie rozumiem dlaczego nie rozumiesz.
Jak ustawić twoja postać aby mógła widzieć wroga stojącego np w ghile tylko do 60 m, wroga na kucyku do 85m,a lezącego do 90m .Czyli prościej nie przekazywała tego na zielonym radiu.Bez jego wyłączenia.
Jak ustawić twoja postać aby mógła widzieć wroga stojącego np w ghile tylko do 60 m, wroga na kucyku do 85m,a lezącego do 90m .Czyli prościej nie przekazywała tego na zielonym radiu.Bez jego wyłączenia.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Człowieku, ty potrzebujesz leczenia
W ogóle, to czy ja mam zwidy, czy on ma avatar Grey'a?

W ogóle, to czy ja mam zwidy, czy on ma avatar Grey'a?
-
- ID Steam:
Jakiego leczenia ? Kula z M9 w 1 piszczele.