ARMA 2 - właśnie zakończyłem ostatnią misję.
Moderator: Inkwizytor
- krzysiek kieć
- ID Steam:
- ID gracza: 301316
Re: ARMA 2 - właśnie zakończyłem ostatnią misję.
Ja grałem w arma 1 wyłącznie w trybie coop i odinstalowałem ją dopiero kiedy kupiłem arma 2.
Terroryzm to choroba. Poznajcie doktora. Specnaz ostrzega! Branie zakładników szkodzi zdrowiu. спецназ МВД "Витязь" 

- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Jak ktoś kwestionuje pvp w A2 burzysz się jak zakonnica na widok geja, a sam robisz dokładnie to samo...Chłopie, chcesz gry to zagraj CTFa, C&H, cos PvP, a nie tylko kampania albo coopy. Tak to by sie ArmA2 każdemu znudziła po tygodniu.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Mam cała kampanie na ekspert oprócz zapisów do misji baza Manhatan.Gra jest fajna.Ale nie mam nowych misji.Praktycznie mapa jest wykorzystana.Wszelkie środki zapobiegawcze grania rożnymi broń mi są.I sprzętu jest mało w kampanii.A to tłumaczy od razu że nie będzie się to podobać czołgistom z BF2 lub innym fanatykom broni.Długo ją przechodziłem bo nazbierało się ok 90 godzin bez tych zapisów.A do tego moja ręka lata wszędzie po każdej napotkanej broni będąca lepsza na działanie w określonym terenie i odległościach.Zresztą miałem mały problem z rozwaleniem bazy Czdk bo nie dostałem wsparcia artyleryjskiego.I dodało to 20 godzin.Nim znalazłem błąd w grze. Mieli tam samochód z amunicją a nikt po nią nie chodził a czołg walił pociskami na ślepo gdzie tylko wystawałem i w końcu zabiłem ich wszystkich Lav-em. Gra musi być świetna gdy z kampanii robi się multiplayer.
Co za dzień
Premiera OFP2 i już na forum pojawiają się jacyś Andrzeje i Janusze, którzy obudzili się z letargu.
Dla mnie wystarczy ten komentarz - Dla mnie "światełkiem w tunelu" na długie jesienne wieczory
jest teraz COD Modern Warfware 2 oraz Operation Flashpoint Dragon Rising na PC
które to tytuły tego co znalazłem mają się pojawić tej jesieni.
Wyobraź sobie że u mnie na długie, jesienne, nawet letnie, wiosenne i zimowe wieczory ArmA II jest podstawą. Graj dalej w swoje Modern Warfare - pamiętaj 11 killi i możesz wezwać AC-130 i zrobić kolejne 30 killi za darmo. Its faking awesome!

Dla mnie wystarczy ten komentarz - Dla mnie "światełkiem w tunelu" na długie jesienne wieczory
jest teraz COD Modern Warfware 2 oraz Operation Flashpoint Dragon Rising na PC
które to tytuły tego co znalazłem mają się pojawić tej jesieni.
Wyobraź sobie że u mnie na długie, jesienne, nawet letnie, wiosenne i zimowe wieczory ArmA II jest podstawą. Graj dalej w swoje Modern Warfare - pamiętaj 11 killi i możesz wezwać AC-130 i zrobić kolejne 30 killi za darmo. Its faking awesome!