ARMA 2 Combat Photography : Komentarze
Moderator: Inkwizytor
- JonPL
- ID Steam:
- Numer GG: 6628146
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: ARMA II Combat Photography : Komentarze
No trochę racja, jednak irytuje mnie gdy ktoś kto właśnie tworzy badziew stawia się w pozycji jakiegoś... autorytetu?
A z Ingramem już kiedyś była forumowa - i zresztą nie tylko forumowa - dyskusja na ten temat...
A z Ingramem już kiedyś była forumowa - i zresztą nie tylko forumowa - dyskusja na ten temat...
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Uuu jednak nadal jesteś uparty...
Pieprzyć będę bo w tym momencie obrażasz wielu moich znajomych i to tych, którzy na prawdę się zasłużyli w polskiej i nie tylko społeczności OFP i ARMA a jakoś docenili to co robię. W wielu przypadkach świetnych modyfikacji nie ja atakowałem twórców PM'mi "Czy mógłbym być Waszym screenmakerem" tylko zawsze jakoś oni byli w stanie zrobić mi tą miłą niespodziankę i proponowali mi współpracę. Może to oni nie mają gustu.
Druga sprawa. Porównując mnie do Parvusa obrażasz mnie już na serio. Fakt starałem się być kiedyś taki jak on ale sam po dłuższym czasie stwierdziłem, że jest nudny.
Ahoj!
Btw. Ja autorytetem? Ale się uśmiałem!

Pieprzyć będę bo w tym momencie obrażasz wielu moich znajomych i to tych, którzy na prawdę się zasłużyli w polskiej i nie tylko społeczności OFP i ARMA a jakoś docenili to co robię. W wielu przypadkach świetnych modyfikacji nie ja atakowałem twórców PM'mi "Czy mógłbym być Waszym screenmakerem" tylko zawsze jakoś oni byli w stanie zrobić mi tą miłą niespodziankę i proponowali mi współpracę. Może to oni nie mają gustu.
Druga sprawa. Porównując mnie do Parvusa obrażasz mnie już na serio. Fakt starałem się być kiedyś taki jak on ale sam po dłuższym czasie stwierdziłem, że jest nudny.
Ahoj!
Btw. Ja autorytetem? Ale się uśmiałem!

Nie lepiej właśnie tak od razu pisać a nie atakować?gremdek pisze:jon co tak ostro atakujesz? jak ci się aż tak nie podoba to nie oglądaj.
jak ingram lubi to co robi to niech robi. jak by tak mówili każdemu weź przestań robić to co robisz to by większość artystów by nie zaistniała(co z tego, że większośc robi badziew)
niestety sam z army2 nie zrobię screenów bo nie mam army jak i komputera który udźwignie ponad low. moje z ofp są gdzieś na cfog.pl pewnie.
- JonPL
- ID Steam:
- Kontakt:
Jestem.
Może. A może innych "słynnych" (Kupicha też jest słynny ;-) ) screenmakerów nie ma, a może to co Gremdziu napisał o katalogu dla firmy znajduje tu swoje zastosowanie... You can never be sure.Ingram pisze:Pieprzyć będę bo w tym momencie obrażasz wielu moich znajomych i to tych, którzy na prawdę się zasłużyli w polskiej i nie tylko społeczności OFP i ARMA a jakoś docenili to co robię. W wielu przypadkach świetnych modyfikacji nie ja atakowałem twórców PM'mi "Czy mógłbym być Waszym screenmakerem" tylko zawsze jakoś oni byli w stanie zrobić mi tą miłą niespodziankę i proponowali mi współpracę. Może to oni nie mają gustu.
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Re: ARMA 2 Combat Photography : Komentarze
@Rafael3D, lolwut
Co on jej zrobił 

prawie jak Kapitan Bomba
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
@Maćko, a nic, grałem sobie dzisiaj w kampanię, miałem przeszukać wioskę i wjechałem LAVem na posesję tej kobiciny. Gdy tylko zapukałem grzecznie karabinem do jej domu - ta wybiegła na zewnątrz, i ni to uciekała, ni to stała w miejscu... w pewnym momencie kucnęła.

- JonPL
- ID Steam:
- Kontakt:
gdyby nie broń byłoby zabawniej