Battle of Chernarus

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
darkart
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Battle of Chernarus

Post autor: darkart »

jakies terminy kiedy to ruszy ?? ilu żołnierzy ma sie zebrać ?
Immm3r
ID Steam:

Post autor: Immm3r »

Wydaje mi się, że już dawno ruszyło wystarczy dołączyć na serwer kiedy jest mapa "war3 battle of chernarus". Na dłuższą metę nie wiem czy lista graczy ma sens, chociaż...
Obrazek

Virtual Battle 1st Campaign Veteran.
Awatar użytkownika
JonPL
ID Steam:
Numer GG: 6628146
Kontakt:

Post autor: JonPL »

Jeśli są chętni, by któregoś dnia zobaczyć co to znaczy "po cfogowemu" (tj. zorganizowanie i z dyscypliną), to wydaje mi się, że mógłbym spróbować coś takiego urządzić. Tylko ważne jest właśnie, by gracze byli karni (tj posłuszni), i wiedzieli na co się godzą (my postaramy się zaś tak to urządzić by nikt się nie nudził, z drugiej strony - na pełny hollywood się proszę nie nastawiać)

Ostatnio chłopaki (pod moim dowództwem) miały próbkę naszego stylu gry (i tak tylko w połowie - pozdrawiam "zmęczoną" myszkę) i spora ilość ludzi była zadowolona :) Nie było też godzinnego organizowania się czy dłuższych przestojów w akcji... uważam że idzie to pogodzić.

Więc jak - czy są chętni i czy server wyrobi?
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.

Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Awatar użytkownika
Matte
ID Steam:
Numer GG: 3470353
ID gracza: 2166020

Post autor: Matte »

JonPL pisze:Jeśli są chętni, by któregoś dnia zobaczyć co to znaczy "po cfogowemu" (tj. zorganizowanie i z dyscypliną), to wydaje mi się, że mógłbym spróbować coś takiego urządzić. Tylko ważne jest właśnie, by gracze byli karni (tj posłuszni), i wiedzieli na co się godzą (my postaramy się zaś tak to urządzić by nikt się nie nudził, z drugiej strony - na pełny hollywood się proszę nie nastawiać)

Ostatnio chłopaki (pod moim dowództwem) miały próbkę naszego stylu gry (i tak tylko w połowie - pozdrawiam "zmęczoną" myszkę) i spora ilość ludzi była zadowolona :) Nie było też godzinnego organizowania się czy dłuższych przestojów w akcji... uważam że idzie to pogodzić.

Po cfogowemu zawsze i wszędzie ;**
Jestem BIS fanboyem! :ofp :weteran
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Awatar użytkownika
Romanov
ID Steam:

Post autor: Romanov »

Witam ponownie!
Wyszła wersja 1.03 War-3-Front Line, na bazie której jest robiona modyfikacja pod nazwą "Battle of Chernarus".

Po testach obecnej wersji poprawiamy i przeładowujemy na nowszą wersję.

Mapka w wersji 1.01 jest na serwerze COOPowym 8BZ do testów.
Ostatnio mało mam czasu, więc prace się trochę przedłużają, ale powoli do przodu
Niebawem więcej info.
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek kieć
ID Steam:
ID gracza: 301316

Post autor: krzysiek kieć »

JonPL pisze:Jeśli są chętni, by któregoś dnia zobaczyć co to znaczy "po cfogowemu" (tj. zorganizowanie i z dyscypliną), to wydaje mi się, że mógłbym spróbować coś takiego urządzić. Tylko ważne jest właśnie, by gracze byli karni (tj posłuszni), i wiedzieli na co się godzą (my postaramy się zaś tak to urządzić by nikt się nie nudził, z drugiej strony - na pełny hollywood się proszę nie nastawiać)

Ja jestem więcej niż chętny, o ile nie przeszkadza Wam gracz który nie ma doświadczenia w poważnych coopach (nie to, żebym był rambo- po prostu czas pozwalał dotychczas tylko na max godzinkę gry, więc nie było jak). Myślę, że znalazło by się więcej chętnych (sądząc po liście na poprzednich stronach postu).
Pozdrawiam i liczę na rozwinięcie się inicjatywy!
Terroryzm to choroba. Poznajcie doktora. Specnaz ostrzega! Branie zakładników szkodzi zdrowiu. спецназ МВД "Витязь" Obrazek
Awatar użytkownika
JonPL
ID Steam:
Numer GG: 6628146
Kontakt:

Post autor: JonPL »

Powiedz kiedy i czy ludzie będą się słuchać, jeśli tak to mogę kimś tam dowodzić
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.

Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Awatar użytkownika
krzysiek kieć
ID Steam:
ID gracza: 301316

Post autor: krzysiek kieć »

Ja mogę tylko za siebie odpowiedzieć- nie mam żadnego problemu z przestrzeganiem rozkazów.
Kto jeszcze jest chętny niech da tutaj znać.
Terroryzm to choroba. Poznajcie doktora. Specnaz ostrzega! Branie zakładników szkodzi zdrowiu. спецназ МВД "Витязь" Obrazek
Vino
ID Steam:

Post autor: Vino »

krzysiek kieć pisze:Ja mogę tylko za siebie odpowiedzieć- nie mam żadnego problemu z przestrzeganiem rozkazów.
Kto jeszcze jest chętny niech da tutaj znać.
W żadnym wypadku nie chce być niegrzeczny zwłaszcza, że jestem tu nowy, ale powinniście chyba stworzyć nowy temat bo z tego co rozumiem to zabawa z tego tematu jeszcze nie ruszyła i zaraz może zrobić się bałagan bo nie będzie wiadomo kto na co jest chętny. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Miro
ID Steam:

Post autor: Miro »

Ja chętny, będę słuchał rozkazów :D
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
Krisx
ID Steam:

Post autor: Krisx »

No ja czekam tez kiedy co i jak ??? którego dnia ?? o której godz. ?? i adres TS proszę?:)
Też nie jestem rambo, ale trochę pograliśmy ze znajomymi to coś kapuje :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”