[Addony] Vilas atakuje ponownie!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [Addony] Vilas atakuje ponownie!
Znowu klepie addonów ile wlezie
Jakości w ogóle pod uwagę nie bierze
Jakości w ogóle pod uwagę nie bierze
Nie czujesz że rymujesz 
Mi się nie podobały tylko polskie jednostki które zrobił po co robić fikcyjne camo skoro wystarczy wejść na stronę wojska polskiego. Tam jest wystarczająca ilość zdjęć. Te amerykańskie nie wyglądają zbyt zachęcająco.

Mi się nie podobały tylko polskie jednostki które zrobił po co robić fikcyjne camo skoro wystarczy wejść na stronę wojska polskiego. Tam jest wystarczająca ilość zdjęć. Te amerykańskie nie wyglądają zbyt zachęcająco.
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Zgadzam się z Zabixem - ilość, a nie jakość...
ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Skoro tak narzekacie, to postarajcie się uzasadnić swoją wypowiedź:) Mnie tam się podoba. Po za tym - kto powiedział, że to jest finałowa wersja addonu?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- Kontakt:
Gdybym miał taki zapał i takie umiejętności do tworzenia Addonów, to bym stworzył jakiś ciekawy mod, który podbiłby serca wszystkich fanów ArmA i na długo zostałby w ich pamięci
a nie jakieś pierdołowate jednostki które i tak każdy zapomni po kilku tygodniach. 
No ale niestety nie mam

No ale niestety nie mam

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Akurat sie z Dariem zgodze. Vilas idzie na ilosc a nie jakosc. Tak samo bylo w OFP tak jest i teraz - szkoda, bo mogloby powstac cos ciekawego. A tak to juz widzimy n-ta wersje tych samych wojakow. Rozumiem ze narzedzi pod ArmA nie ma ale to nie swiadczy ze trzeba swiat zasypywac niewiadomo jakimi pierdolami.
- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
Jak jeszcze raz zobacze "newsa" typu "wydał pack jednostek i pojazdów" gdzie jednostki i pojazdy to przeteksturowane oryginalne obiekty to zastrzelę autora takich "newsów". Ja rozumiem że w ArmA sezon ogórkowy ale panowie - nie zniżajcie się do poziomu jakichś faktów, superexpresów i innych brukowców pisząc o byle czym aby tylko pisać. Trochę śmiesznie to wygląda wchodząc na forum po 2 dniach i większość co widać to "zajawki" zajawek "artykułów" które mieszczą się w jednym zdaniu.
Jakbym szukał takich "informacji" to bym sobie wszedł na stronę ArmA-Zone.pl a nie na forum.
Sry że tak ostro, ale te "zajawkowe" newsy od dłuższego czasu mnie irytują a kolejny news o "packu jednostek" będącym przeteksturowanymi obiektami przelał czarę goryczy :/
Jakbym szukał takich "informacji" to bym sobie wszedł na stronę ArmA-Zone.pl a nie na forum.
Sry że tak ostro, ale te "zajawkowe" newsy od dłuższego czasu mnie irytują a kolejny news o "packu jednostek" będącym przeteksturowanymi obiektami przelał czarę goryczy :/
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
diablo: to moze sciagnij i zobacz
bo to nie sa TYLKO przeteksturowane jednostki... jest sporo nowych modeli m.in. broni
naprawde warto to zobaczyc

naprawde warto to zobaczyc

klamacz pisze: diablo: to moze sciagnij i zobaczbo to nie sa TYLKO przeteksturowane jednostki... jest sporo nowych modeli m.in. broni
naprawde warto to zobaczyc![]()
Potwierdzam, akurat Vilasa packi sa w tej chwili najciekawsze. Zwlaszcza CWC pack z roznorodna bronia jak M16A1, M21, SKS czy AKMS a wszystko z nowymi celownikami 3D - jedyny minus w nowych broniach to brak cieni ale tu juz nic sie nie poradzi bez nowych narzedzi. Dodatki innych osob zawieraja zwykle same przeteksturowane modele i sa z reguly kiepskie.
Retired. Unavailable until further notice.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Vilas' Russian and Soviet Troops Pack
Vilas' Basic Pack
Oba packi są podlinkowane pod ten sam link. Tak ma być? :>
Edit: Jeszcze się doczepię do "Vilas'", moim zdaniem powinno być "Vilas's", bo to l. poj.
Vilas' Basic Pack
Oba packi są podlinkowane pod ten sam link. Tak ma być? :>
Edit: Jeszcze się doczepię do "Vilas'", moim zdaniem powinno być "Vilas's", bo to l. poj.