Forrest, w tym jednym przypadku niestety ale wydaje mi sie ze zdziwilbys sie... po zainstalowaniu sterownikow dostarczonych z plyta gdy ja to robilem kamerka byla wykrywana w komputerze, ale niczym nie mozna bylo przechwycic jej obrazu, a program diagnostyczny creative nawet jej nie widzial i kazal sprawdzac polaczenie kabli...
... bardzo wiele na ten temat bylo opisane na kilku forach, jednak zadnego rozwiazania, za to po instalce nowych sterow ze strony problem znikal
dodatkowo problemem z ta plytka jest jeszcze fakt, ze jak zwykle w przypadku oemow - na plycie jest milion sterow do innych rzeczy, a na tej konkretnej najwiecej bylo reklam nowych kamerek creativa sledzacych poruszajaca sie glowe uzytkownika
Problem z kamerą internetową
Moderator: Inkwizytor
- PoitleK
- ID Steam:
- Numer GG: 2535531
Re: Problem z kamerą internetową
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sith Code
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sith Code
- hryst
- ID Steam: hryst
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Problem z kamerą internetową
creative robi najgorsze kamerki w przedziale cena/jakość
Jedyna która zrobiła na mnie wrażenie i to kilka lat temu to kamera samsunga M10 cośtam Duo (taka na elastycznym metalowym pałąku)
Gdzie ktoś miał jakieś problemy to odrazu było wiadomo - creative
Mają kiepski obraz, strasznie szumią - nie polecam nawet za darmo.
W robocie ostatnio mialem do zainstalowania w notebookach kamery bo właściciele nie mogli sobie poradzic i tak sobie przypomniałem jaki to jest syf...
łee monopolista w kartach muzycznych i jego polityka... nie lubie tej firmy.
Jedyna która zrobiła na mnie wrażenie i to kilka lat temu to kamera samsunga M10 cośtam Duo (taka na elastycznym metalowym pałąku)
Gdzie ktoś miał jakieś problemy to odrazu było wiadomo - creative
Mają kiepski obraz, strasznie szumią - nie polecam nawet za darmo.
W robocie ostatnio mialem do zainstalowania w notebookach kamery bo właściciele nie mogli sobie poradzic i tak sobie przypomniałem jaki to jest syf...
łee monopolista w kartach muzycznych i jego polityka... nie lubie tej firmy.
You will be assimilated. Resistance is futile.
Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|

Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|