Bitewne czwartki A2 OA
Moderator: Inkwizytor
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Bitewne wieczorki ArmA2
TS ma ograniczenie do 40'tu osob. Mnie sie przed chwila udalo dostac podgladajac czy ktos wyszedl 

- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Tak, dobiliśmy do limitu serwera TS. Rozmawiałem dzisiaj z OFman'em i limit zostanie zwiększony.
Chciałem też szanowne grono graczy powiadomić iż w czwartki i niedziele klan 8BZ realizował będzie treningi. Tym samym mogą nastąpić trudności w grze public. Mimo to zapraszamy bo niejednokrotnie można będzie zagrać przeciwko nam.
Chciałem też szanowne grono graczy powiadomić iż w czwartki i niedziele klan 8BZ realizował będzie treningi. Tym samym mogą nastąpić trudności w grze public. Mimo to zapraszamy bo niejednokrotnie można będzie zagrać przeciwko nam.
Akurat zbieranina ludzi niezrzeszonych
grająca przeciwko jakiemukolwiek klanowi nigdy nie wychodzi dobrze
także jednak byłbym za składami mieszanymi jak to ostatnio było
Fajnie, że limit na TS'e zostanie powiększony

Fajnie, że limit na TS'e zostanie powiększony
Nie chodzi o to żeby zginąć za ojczyznę, tylko o to żeby wróg za nią zginął.
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Na bitewne wieczorki zapraszamy także na serwer 13BDS.
Wczoraj w nocy wszedłem - nikogoMefiu pisze:Na bitewne wieczorki zapraszamy także na serwer 13BDS.
Dziś po połódniu - nikogo (sorry ktoś wpadł powiedział siema i wypadł - nawet nie zdążyłem zobaczyć kto ani odpisać)
Ale w końcu trafię na kogoś

Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Obecnie na serwerze gra 10 osob.Miro pisze:Wczoraj w nocy wszedłem - nikogoMefiu pisze:Na bitewne wieczorki zapraszamy także na serwer 13BDS.
Dziś po połódniu - nikogo (sorry ktoś wpadł powiedział siema i wypadł - nawet nie zdążyłem zobaczyć kto ani odpisać)
Ale w końcu trafię na kogoś
Serwer stoi od wczoraj ale caly dzien dzisiaj byl konfigurowany i nadaje sie do gry dopiero teraz.
Szkoda że na poważną rozgrywkę mam czas zazwyczaj tylko nocą tzn od 0.00 napewno będę zaglądał na 13BDS Nuż jakiś "Nocny marek się znajdzie"
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
- VoY
- ID Steam:
Otrzymałem dzisiaj bardza miłą wiadomość którą chcę sie z Wami podzielić
.
Nasz szacowny kolego ( sponsor ) Burton poinformował mnie iż server został powiększony do 20 slotów. Tym samym nasze spotkania wieczorne możliwe są w jeszcze większym gronie
.
Jednocześnie chciałbym poinformować iż jako że serwer 8BZ traktowany jest jako integracyjny dla naszej krajowej społeczności nie dopuszcza się prowadzenia długich rozgrywek ( evo, domination, warfare ... ) po godz. 20. Zwłaszcza w małej obsadzie - 3-6 osób.

Nasz szacowny kolego ( sponsor ) Burton poinformował mnie iż server został powiększony do 20 slotów. Tym samym nasze spotkania wieczorne możliwe są w jeszcze większym gronie

Jednocześnie chciałbym poinformować iż jako że serwer 8BZ traktowany jest jako integracyjny dla naszej krajowej społeczności nie dopuszcza się prowadzenia długich rozgrywek ( evo, domination, warfare ... ) po godz. 20. Zwłaszcza w małej obsadzie - 3-6 osób.
Witam
Macie może cierpliwość dla kompletnie zielonych graczy? Niedawno nabyłem grę i totalnie nie mam pojęcia jak się zabrać za rozgrywkę w sieci. Dodam jeszcze ,że nie mam niestety doświadczenia z pierwszej wersji gry a naprawdę chciałbym się w nią wkręcić.

Macie może cierpliwość dla kompletnie zielonych graczy? Niedawno nabyłem grę i totalnie nie mam pojęcia jak się zabrać za rozgrywkę w sieci. Dodam jeszcze ,że nie mam niestety doświadczenia z pierwszej wersji gry a naprawdę chciałbym się w nią wkręcić.
- VoY
- ID Steam:
KAŻDY może brać udział w tej zabawie.
Moja rada - nawalaj ile wlezie na zagranicznych serwerach. Ograj się i wkręć w grę.
Koniecznie musisz posiadać mikrofon i Team Speak.
Musisz być na kanale Wieczorki Bitewne TS przed grą. To wszystko.
ArmA2 na wersji 1.03
Moja rada - nawalaj ile wlezie na zagranicznych serwerach. Ograj się i wkręć w grę.
Koniecznie musisz posiadać mikrofon i Team Speak.
Musisz być na kanale Wieczorki Bitewne TS przed grą. To wszystko.
ArmA2 na wersji 1.03
- VoY
- ID Steam:
OFman poinformował mnie dzisiaj iz TS został powiększony więc mam nadzieje iz kłopoty w stylu "Server is full" mamy za sobą.