Zjazd Wojskowy
Moderator: Inkwizytor
- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
- ID gracza: 0
Zjazd Wojskowy
Czy wybiera się ktoś na Borne Sulinowo, odbywa się tam jeden z najwiekszych zjazdów wojskowych w Europie!
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.
- polo
- ID Steam:
Re: Zjazd Wojskowy
Widze ,że narazie nikt się tam nie wybiera dopowiem tylko ,że zjazd odbywa się 20 sierpnia i trwa 5 dni.
A ja byłem;)
Szkoda, że wojsko polskie jak zwykle daje ciała i nie dość, że nie mieli rosomaka, czy nawet humvee to jeszcze sprzęt jak zwykle w tym roku ubogi, tylko beryla można było porządnie zmacać.
Kilka moich fotek
http://s681.photobucket.com/albums/vv17 ... wo%202009/
Szkoda, że wojsko polskie jak zwykle daje ciała i nie dość, że nie mieli rosomaka, czy nawet humvee to jeszcze sprzęt jak zwykle w tym roku ubogi, tylko beryla można było porządnie zmacać.
Kilka moich fotek
http://s681.photobucket.com/albums/vv17 ... wo%202009/
No dobra widzę Lans
,ale gdzie fotki Beryla 

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
Ciągle widzę lans
,ja prosiłem o fotki kbk Beryl a nie ciebie z nim 

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
- polo
- ID Steam:
Ja byłem w piątek i Beryla nie było ale za to był:sako,pk i akms(7,63).
Ja tam byłem tydzień
A fotek beryla to sobie można w googlu znaleźć:P A moich z berylem już nie więc większy rarytas:P

A fotek beryla to sobie można w googlu znaleźć:P A moich z berylem już nie więc większy rarytas:P
Jak byś Paul ,był 25 letnią blondynką z fajnymi oczami to bym powiedział że ta fotka to rarytas
, a tak to tylko możesz się chwalić że miałeś w łapie Beryl-a nic więcej 

masło maślane