Powitania po latach
Moderator: Inkwizytor
Re: Powitania po latach
Witam
Klimat i temat OFP(2001) i Army(2007) znane choć zabawa w necie dopiero od 2009. Nie miej nadrabiam zaległości. Pozdro.
Klimat i temat OFP(2001) i Army(2007) znane choć zabawa w necie dopiero od 2009. Nie miej nadrabiam zaległości. Pozdro.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
Ide dziś do empiku po Arme2.Norek pisze:I co z tą Armą 2 Cucek? Ja już zamówiłem
Pamiętam jak czekałem na Arme1 - tydzień przed premierą kupiłem kompa + monitor za 10.000 zł, trackira i coś tam jeszcze.
Jak się dowiedziałem, że gra leży już na sklepowej półce to poszedłem tam z obustronnym ślinotokiem, ciągle zacierając łapy i z wielkim bananem na ryju.
Po kilku dniach nerwów płyte z Armą1 dałem żony chrześniakowi bo gra okazała się nie na moje nerwy - kupa bugów a moje ukochane z OFP granaty przeistoczyły się w wybuchające pomarańcze. Na zajebistym na tamte czasy kompie miałem w lesie przycinki grafy a na zwalenie gry do paska czekałem 30 sekund i drugie tyle na jej powrót.
W MP zamiast grac to czekałem na tekstury a trawa w MP była hmmm..... trudna do zaakceptowania.
W sumie aż zraziłem się latania z giwerą po wirtualnym świecie. Na szczęcie mogę sobie do woli postrzelac z prawdziwej broni w realu, więc moje sadystyczne skłonności, kompleks wyższości i chęć panowania nad światem leczę napierniczając z np Glauberyta, Mossberga czy SVD. (Pit, jak bedziesz chciał postrzelac to daj znaka).
Wracając do Army2 to tak się stęskniłem za Norkiem, a w właściwie za widokiem jego zwłok lecących nad lasem po trafieniu sabotem z Abramsa, że musze spróbować zagrać Arme2 w multi.

aaa
Cześć cycku
,ciągle na modemie
i w razie czego z tej strony Misiu [GROM] Misiu
Ps: Prawie mi jak Bond wyszło

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
No nie bardzo, jakbys dodal przecinek albo wielokropek to moze, a tak to wyszlo jak u niedoleznegoStilgar pisze:Cześć cycku,ciągle na modemie
i w razie czego z tej strony Misiu [GROM] Misiu

Ufo już wczoraj pisałem tobie ,dzieci i modemiarze
głosu nie mają i dorzuć trochę koksu do modemu bo widać że zwalnia 

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
- Przezdzieblo
- ID Steam:
Przezdzieblo dla ciebie prawie ....wszystko 

Saluto Stare Pierniki!
Wielce miło Was znowu zobaczyc/przeczytać.
Arma2 juz zainstalowana. Cały wczorajszy wieczór straciłem na konfiguracje klawiszologii i jeszcze tego nie skończyłem.
I w tym miejscu muszę zaszpanować swoim sprzętem i nadmienić bardzo skromnie, że w sterach karty graficznej dałem na stałe Wygładzanie krawędzi x 16 i filtrowanie anizotopowe na x 16 i wszystko co się dało na bardzo wysoko i w rozdziałce 1920 x 1200 na 26 calch gra wygląda ZAJEFAKINBIŚCIE!!! - mniej więcej.
Wielce miło Was znowu zobaczyc/przeczytać.
Arma2 juz zainstalowana. Cały wczorajszy wieczór straciłem na konfiguracje klawiszologii i jeszcze tego nie skończyłem.
I w tym miejscu muszę zaszpanować swoim sprzętem i nadmienić bardzo skromnie, że w sterach karty graficznej dałem na stałe Wygładzanie krawędzi x 16 i filtrowanie anizotopowe na x 16 i wszystko co się dało na bardzo wysoko i w rozdziałce 1920 x 1200 na 26 calch gra wygląda ZAJEFAKINBIŚCIE!!! - mniej więcej.
aaa
- Vader
- ID Steam:
- Numer GG: 1508361
- ID gracza: 0
to było se jeszcze wczoraj wpisac w MP serek 8bz i jeszcze byś se pograł z nami

-
- ID Steam:
- Numer GG: 11347558
- ID gracza: 1147
Witam Wszystkich
pare słów o mnie :
Imię Piotr wiek 19, mieszkam w Pińczowie, w grę wkręcił mnie Pan Rafał z buska ;] dopiero poznaje tajniki tej rozgrywki;] chwilowo ciupam sobie w kampanie... po za tym gram tez od 2 lat na steamie w cs , i od 4 lat pykam w Ogame.pl
(uni : 1 , 38 , Andromeda"

pare słów o mnie :
Imię Piotr wiek 19, mieszkam w Pińczowie, w grę wkręcił mnie Pan Rafał z buska ;] dopiero poznaje tajniki tej rozgrywki;] chwilowo ciupam sobie w kampanie... po za tym gram tez od 2 lat na steamie w cs , i od 4 lat pykam w Ogame.pl

PIOTREK