jaki bf, już przynajmniej byś do PR przyrownał, tak mam bf2, ale kupiłem tylko po to żeby grać w PR

, ponadto uwierz mi, ja też swoje widziałem, na filmiku odległość jest mała fakt, ale chodziło mi tu o ARME a nie o OFP, na większe odległości naprawde celny jest tylko dobry snajper, i nie z jakimś SWD, tylko np z Sako

, byłem PeKistą, i wiem jak ciężko chociażby dostrzec z dużej odległości, zwykłą blaszaną figure nr 'ileś tam', nie mowiąc już o poruszającym sie żywym obiekcie, ponadto w Armie nie zadbali o jakąkolwiek przezywalność AI po spotkaniu z czołgiem, dalej łaża jakby nigdy nic, W OFP 1 był taki mod mcm-slx, jak grało sie na nim ;d i powiedzmy twoja drużyna zobaczyła czołg, a nie miałą ppanc

to wszyscy zaczynali SPIER*****

, i to mi sie podobało, ja jako dobrą grafike, uważam grafike która jest ładna, przejzysta, czytelna, a nie wszystko sie swieci jak psu jajca, i w rzeczywistości cięzko coś zobaczyć, ale cóż recenzenci grali w gre, na wypasionych sprzetach, nie dziwie sie że grafika była ładna, dziwi mnie tylko to, że GTA4 na prawie najwyższych detalach chodziło mi o NIEBO lepiej niż ARMA 2, ale cóż, dostaliscie bete, to grajcie w bete, my upaczujemy za 2 lata będzie OK
ufoman: Slyszales kiedykolwiek o "kropce"? Wiesz do czego sluzy? Czytelnosc postu porownywalna z zapiskami dzieciaka z 2 klasy SP.