Ikeos pisze:A ja jestem pewny tego że gdyby stworzyli dodatek ale o czasach 2 wojny swiatowej,to by tym przynajmniej potroili liczbę graczy ktora by zainteresowała sie armą.Doszli by ludzie grajacy w Combat Mission,oczywiscie dla nich musialo by byc opracowana przebijalnosc pancerzy itd,doszli by ludzi grajacy w Ił2...mapki typowo lotnicze,pancerne,mieszane...gra ma duzo możliwosci,dlaczego Oni nie pojdą w tym kierunku?
Nie! Nie! Nie! tylko nie to
r2d2 pisze:Może boją sie utraty dotychczasowych fanów?
Wietnam bym jeszcze strawił Nawet było by ciekawie Ja preferuje współczesne konflikty i ten dodatek na wzór Afganistanu ucieszy mnie bardzo, a skoro mowa o czasach z przeszłości to morze by były fajne czasy średniowieczne np. Wiedźmin mod
Dla mie arma 2 do coś w rodzaju Gruzji owszem góry nie tak wysokie, ale male wioski cerkwie i kawałek wybrzeża troche to prypomina.
Jest zanana data wydania Arrowhead`a
Zgedi pisze:Dla mnie najlepsze klimaty wojenne to Kaukaz.Irak,Afganistan to już oklepane
Taa, tym bardziej, że nie gry z dobrze odzwierciedlonym Afganistanie.
Chętnie zobaczyłbym natomiast teoretyczny (choć politycznie poprawny) konflikt w Tybecie. Może nie na taką skalę jak rozdmuchane medialnie wojny w Iraku, Afganistanie czy Palestynie.
Ja bym z chęcią zagrał w całkowicie fikcyjny konflikt, gdzie np. Francja napadła by na Skandynawię... nie ma to najmniejszego sensu ale co z tego? Rosja i USA już mi bokami wychodzi, przydało by się coś mocnego dla odmiany.
Niestety takie coś nigdy nie przejdzie, bo za wielką wodą gracze nie kupią gry gdzie nie powiewa amerykańska flaga i nie biegają amerykańcy herosi.
Analitycy wydawcy odpowiedzialni za kasę nigdy nie będą przychylni takim anomaliom.
Ten temat kiedyś poruszyłem na BIF'ie jeszcze przed ArmA1, rozeszło się po kościach bez większego/żadnego echa.
Mantez pisze:Ja bym z chęcią zagrał w całkowicie fikcyjny konflikt, gdzie np. Francja napadła by na Skandynawię... nie ma to najmniejszego sensu ale co z tego? Rosja i USA już mi bokami wychodzi, przydało by się coś mocnego dla odmiany.
Dużo lepszym i bardziej prawdopodobnym konfliktem jest... żółtki vs żółtki. Np. Korea N vs Korea S.
http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.