Na jednej z fotek jest pojazd z logiem UN, tyle, że to jest BMP2 Ciekawe co szykują...
Tak poza tym to bardzo ładnie wygląda ta strefa miejska No i wraca chinook, littlebird i apache
No przyznam, że BiS mnie zaskoczył i to nawet pozytywnie . Miejmy nadzieję że do wyjscia tego "dodatku" poprawią trochę podstawową wersje Army2 no i choć odrobine zoptymalizują zrzeranie sprzętu . Cieszę się, że narescie nie będe musial latać zakichana Cobrą tylko Longbow'em i walić do gości poczęsci przypominających talibów .
Czeka was kolejna wymiana sprzętu, THANK GOD ITS BIS !!
Najlepszy gracz polskiej sceny OFP, jeden z najlepszych na świecie. Liczne zwycięstwa przeciwko GROM i 8BZ u boku najlepszego klanu polskiej i światowej sceny OFP 25DKP.
Ten pomysł z osobną wyspą miastem nie spejalnie mi pasuje... Pewnie bedzie tak jak z Porto w QB bardzo mało misji w mult. Moze będzie mozna wejśc do wiekszości budynków i nie odwala kichy jak z Czernogorskiem..
A i jeszcze jedno Wołga powinna być czarna
I rysy twarzy talibów powinny byc bardziej tego
70km2 to 1/3 Czarnorusi, to kawał zurbanizowanego terenu będzie. Oczywiście fajnie by było jak by Takistan 160km2 i Zargabad 70km2 były jedną wyspą. Obszarowo dorównywało by to Czarnorusi która ma 225km2. Zapewne zabiło by to nasze PC'ty dlatego będziemy mieli oddzielne wyspy chodź ja bym tam poświęcił trochę kasy by pograć na 230km2 z porządnie zurbanizowanym terenem
Do 2010'go jest jeszcze sporo czasu, zobaczymy jak to się rozkręci
I zanim zaczna grac w arme 2 to się przenioso na arme dodatek a pozniej na arme dodatek 2 i nikt w to nie bedzie gral. i arma pojdzie do dupy..:-) Bo jak to beda odzizelne gry to sie to wszystko rozpi.....:-) Niech zyje flashka:-)