A.C.E Public Beta Release!
Moderator: Inkwizytor
Re: A.C.E Public Beta Release!
Yes! Konkretna odp - thx - zadziałało jak napisałeś. Dodatkowo zrobiłem coś takiego iż pliki z VopSound z kat Addons i Config wrzuciłem bezpośrednio do Addons do 'gołej' Army v1.14 i dźwięk też zadziałał - zarówna w menu jak i w kampanii chociaż przez moment pojawił się komunikat w stylu "VopSound addon need @ACE vehicle".
thx - Teraz broń super brzmi.

" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
broń bronią brakuje mi tylko w VopSound lepszych dziwiękow M249 oraz broni z tłumikami bo sa troche liche bez VopSound'a tłumik lepiej dzwiękowo się sprawuje, ale cóż uważam, że warto go instalnąć zwłaszcza jeśli ktoś lubi poruszać się pojazdami i latać.
Niestety musiałem usunąć pliki od VS z czystego Arma bo po zapisie gry w czasie misji i zaliczeniu kulki nie można było wczytać save - tylko rozpoczynać misje na nowo - szkoda. Wrócę do ACE po przejściu kompanii wraz z VS.
" ... Pamiętaj, Strach jest Twoim Jedynym Przewodnikiem tam ... tam gdzie Cienie kryją ... Śmierć ... "
Wystarczyło wrzucić pliki VS do forderu AddOns w ACE modzie, natomiast gdy je wrzucisz bezpośrednio do AddOns w Armie to będzie ci wyskakiwać tak jak napisałeś błąd, w czasie gry również moze wyskoczyć błąd. Nie ma po co kombinować.
Panowie którą wersję ACE najlepiej ściągnąć, żeby się nie bawić w żadne patchowanie etc?
Skąd najlepiej ściągnąć?
Pan googl mi wyświetlił sporo tego, ale nie chcę setny raz przeinstalowywać Army bo ściągnąłem jakąś lewą wersję czegoś tam...
Skąd najlepiej ściągnąć?
Pan googl mi wyświetlił sporo tego, ale nie chcę setny raz przeinstalowywać Army bo ściągnąłem jakąś lewą wersję czegoś tam...
wbij na http://community.bistudio.com/wiki/A.C. ... lease_1.08 i ściągnij jeszcze patcha 1.09 bo niestety była kiedyś pelna wersja 1.09 ale nie wiem co znią się stało.
- Big_Papa
- ID Steam:
- ID gracza: 0
A.C.E. daje jakąś nową jakość - trzeba przyznać. Zdecydowanie lepiej się lata. Cały system odnoszenia obrażeń i leczenia jest imponujący, ale... na A.C.E. przerzuciłem się po modzie SLX - tak więc wiele mi brakuje. Przede wszystkim w SLX człowiek nie czuje się tak samotnie;) Są wrzaski i krzyki, ranni i [!] udzielający wsparcia sanitariusze. W przypadku braku pomocy medycznej - jednostka wroga cię opatrzy [jednocześnie pozbawi uzbrojenia i weźmie w dyby]... W A.C.E. sanitariusze to tragarze bandaży i jakoś nie kwapią się do roboty. W oddziale mam zawsze kogoś z czerwonym krzyżykiem, ale raczej robi za ozdobę...
Zdecydowanie jednak świetnie się lata. W przypadku SLX wystartowanie jest już prawie tymi ostatnimi chwilami życia.. nie mówiąc o lataniu nad jakimś plutonem czołgów. Tyle co do własnego zdania.
Może ktoś ma adresy do porządnego ace warfare lub domination - [tylko nie z armaholic].
Zdecydowanie jednak świetnie się lata. W przypadku SLX wystartowanie jest już prawie tymi ostatnimi chwilami życia.. nie mówiąc o lataniu nad jakimś plutonem czołgów. Tyle co do własnego zdania.
Może ktoś ma adresy do porządnego ace warfare lub domination - [tylko nie z armaholic].
Muszę Ciebie chyba zmartwić, bo niedawno szukałem misji MP do ACE i znalazłem tylko po jednym Warfare, Domination i Evolution
(z tego co pamiętam to Warfare i Domi na stronie armaholic)

Virtual Battle #1 Veteran

Virtual Battle #1 Veteran