Romanovo 2009 podsumowanie imprezy
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
Re: Romanovo 2009 podsumowanie imprezy
bedzie pełnometrazowy film z imprezy
ale na to troszke czasu potrzebuje
mam 2 wesela do ogarniecia
jak skoncze to zrobimy
jak skoncze to zrobimy
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

Super impreza, to był mój pierwszy raz
, jak bozia da zdrowie i czas to widzimy się za rok.
Max76=MAX

Max76=MAX
dziękuję za miłą imprezę.
samochód się zakopał i dzięki temu dostał gruntowne mycie.
co do asg to ja myślę, że najlepsza formuła to była rok temu, gdzie ci co nie chcą się strzelać/nie mają sprzętu sobie mogli popatrzeć. np. już dnia drugiego tego roku sobie odpuściłem asg bo pogadania z ludźmi by było dużo mniej.
w konkursie mimo moich starań nie zająłem ostatniego miejsca, nawet jak mi rzucaliście kłody pod nogi(erto zepsuł mi karabin,a potem rozstroili przyrządy celownicze
)
coś bym jeszcze napisał ale byłoby bez sensu.
samochód się zakopał i dzięki temu dostał gruntowne mycie.
co do asg to ja myślę, że najlepsza formuła to była rok temu, gdzie ci co nie chcą się strzelać/nie mają sprzętu sobie mogli popatrzeć. np. już dnia drugiego tego roku sobie odpuściłem asg bo pogadania z ludźmi by było dużo mniej.
w konkursie mimo moich starań nie zająłem ostatniego miejsca, nawet jak mi rzucaliście kłody pod nogi(erto zepsuł mi karabin,a potem rozstroili przyrządy celownicze

coś bym jeszcze napisał ale byłoby bez sensu.
cfog skończył się na kill'em all
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
Pomimo tego, że nic nie widziałem, bardzo podobał mi się pierwszy scenariusz z blokadą drogi. Miałem niedosyt kiedy punkt 12 padło hasło "koniec". Z drugiej jednak strony miałem cały czas świadomośc, że tego wieczora występił konflikt interesów. Trzy grupy - obrona, atak i "cywile" - wszyscy oczekiwali po ASGowie zupełnie czego innego. Nie sposób było to wszystko pogodzić. Wniosek: warto się zastanowić czy piątkowe i sobotnie strzelanie nie "skróciło" za bardzo Romanova.
Mając tego wszystkiego świadomość odpuściłem sobie strzelankę drugiego dnia. Myślę, że integracja na ławeczkach
była równie, jak nie bardziej, wartościowa niż strzelanie
na cegielni.
Mając tego wszystkiego świadomość odpuściłem sobie strzelankę drugiego dnia. Myślę, że integracja na ławeczkach

- shelton
- ID Steam: sheltonpol
- Numer GG: 1986662
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Czekamy z niecierpliwościąRomanov pisze:bedzie pełnometrazowy film z imprezy
jak skoncze to zrobimy

- Donio
- ID Steam:
- Numer GG: 5163334
- ID gracza: 796676
Zdecydowanie 

gremdek: Ty sie lepiej ciesz, że Ci zwróciłem uwagę na ten przetarty kabel bo by Ci sie bateria ugotowała jakbyś miał zwarcie
ErTo: to był żart tam w nawiasie. a i tak mam tam taki układzik, że zwarcia by nie było. a i nie kabel przetarty tylko robota moja spartaczona 

cfog skończył się na kill'em all
tylko wszystkich kalamburów do filmiku nie wrzucaj bo będzie sie dłuzyło, ale jakoś je wrzuć na serwer, albo YouTube
z podpisem kto jakie opowiada hasło 

SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Romku jak co roku uklony za organizację, wytrwalość i jaość obsługi. Uklony dla Pań łącznie z Romka mamą. Jadło jakiego nie ma na żadnej wojnie 
Niezmiernie miło było poznać tak liczne grono "głosów" z TS. Impreza, ludzie i kaszanka - rewelacja.
Druga strona medalu:
W czasie trwania imprezy kilkukrotnie zawiązała się dyskusja "czy idziemy w dobrym kierunku"? Ktos powiedzial że odczuł klimat Romkova przez jakieś 45 minut ... Cieszy ( smuci ) mnie fakt który tu opisuje ekipa FIA iż może więcej integracji przy grillu z piwem w ręku niż z repliką w krzaczorach!? Juz w zeszłym roku zwrócilem uwagę na "rozbijanie" imprezy przez tego typu zabawy. W tym roku nie był to już incydent a wręcz codzienny element. Panowie chyba nie o to chodzi w imprezie pod nazwą Romanovo? Jeśli mamy mieć 45 minut Romanova to róbmy tak jak Koli - wpadnijmy na te 45 minut do Romka w przyszlym roku.
Romanovo to grill, picie pifffka, wymiana poglądów, wieczór świńskich kawałów i spanie vadera na trawie z otwartym okiem
. To moj wzorzec tej imprezy - może się mylę. Chętnie wyslucham innych opini.
Bardzo podoba mi się propozycja opisana przez Chewie i Erto.

Niezmiernie miło było poznać tak liczne grono "głosów" z TS. Impreza, ludzie i kaszanka - rewelacja.
Druga strona medalu:
W czasie trwania imprezy kilkukrotnie zawiązała się dyskusja "czy idziemy w dobrym kierunku"? Ktos powiedzial że odczuł klimat Romkova przez jakieś 45 minut ... Cieszy ( smuci ) mnie fakt który tu opisuje ekipa FIA iż może więcej integracji przy grillu z piwem w ręku niż z repliką w krzaczorach!? Juz w zeszłym roku zwrócilem uwagę na "rozbijanie" imprezy przez tego typu zabawy. W tym roku nie był to już incydent a wręcz codzienny element. Panowie chyba nie o to chodzi w imprezie pod nazwą Romanovo? Jeśli mamy mieć 45 minut Romanova to róbmy tak jak Koli - wpadnijmy na te 45 minut do Romka w przyszlym roku.
Romanovo to grill, picie pifffka, wymiana poglądów, wieczór świńskich kawałów i spanie vadera na trawie z otwartym okiem

Bardzo podoba mi się propozycja opisana przez Chewie i Erto.
a tak apropo ma ktos moze zdjecie jak odbieram dyplom? 

SI VIS PACEM, PARA BELLUM