@2M1R
Wogole nie rozumiem Twojego wybuchu, szczegolnie nie wiem dlaczego kierujesz go w moją stronę. Uwielbiam gre cooperative, jest ciekawa, wymaga zgrania, robi klimat i wogole ok. Ale to jest Cooperative. Tu sie liczy wykonanie zadania.
Natomiast co sie tyczy gry PvP... tutaj funkconują nieco inne zasady. Jezeli grasz PvP zeby grac, a nie zeby nakopac ludzi po tyłkach i wygrac, to wybacz, ale nie nadajesz sie do gry PvP, nie wiesz o co w niej chodzi, więc sie nie wypowiadaj, a juz napewno nie osądzaj i wyzywaj tak starego wilka w tej grze jak ja . Jezeli masz jakies watpliwosci to zapraszam na solo 1 vs 1, albo ja vs Ty + ilu tylko kumpli zdołasz namówic na gre.
Co do tworzenia gier dla plebsu się zgadzam. Wszystkie te quakopodobne flaki są obrzydliwe, no ale, że uważasz ArmA2 za gre dla plebsu to mnie lekko zdziwiło.
@ Mefiu
Bez zbędnego biadolenia, musze się zgodzic w 100%. ArmA2, podobnie jak poprzednie części, oferuje szerokie możliwości grania, setki razy szersze niż inne gry i to się ceni w tej grze
@prawdziwy
Nie bede osądzał jakim klanem był 1.RC, ale po części muszę sięz Tobą zgodzić. Osoby grające WYŁĄCZNIE (podkreślam) coopy, to są najczęściej osoby, które nie nadają się do tej gry, nie potrafią załapac nawet podstaw skilla. Tutaj mam na mysli szczegolnie masy ludzi grajacych Evolution i Domination na okrągło. Tak jakos zauwazyłem, że 99% z tych ludzi to totalne lamy, część nawet nie wie, którym przyciskiem się przeładowuje broń.
@SaS TrooP
Oooooo Tyyyyyyy.....