Co zrobic w rozdziale manhattan
Moderator: Inkwizytor
Re: Co zrobic w rozdziale manhattan
Ja znalazłem ich w Gvozdnie na środku miasta. Wjechałem apc, a strzelac zaczął odrazu do nich ładować. Jak ich znajdziesz to przeszukaj ich ciała jeden z nich powinien mieć przy sobie notkę.
A zdjęcie samochodu powinno być w notatkach.
A zdjęcie samochodu powinno być w notatkach.

Virtual Battle 1st Campaign Veteran.
Jak atakuje główną bazę rebeliantów, to wsparcie artylerii mogę wezwać jedynie raz.
Dlaczego tak się dzieje? I jeszcze ten oddział bumerang? Jak go wezwać do ataku?
Dlaczego tak się dzieje? I jeszcze ten oddział bumerang? Jak go wezwać do ataku?
Ponawiam prośbę o informację dot. przemytników. Jeżdżę, jeżdżę i nic. Szukałem również na innych forach (http://forums.bistudio.com/showpost.php ... ostcount=5), ale nic to nie daje. Zaznaczę, że u mnie główna baza znajdowała się w tym samym miejscu co na mapie z postu http://forums.bistudio.com/showpost.php ... ostcount=5. Z tego co tam wyczytałem"
po odnalezieniu i zlikwidowaniu przemytników pojawi się dodatkowa misja, mająca na celu odnalezienie drugiego dowodu (pierwszy to ta babka spod kościoła). No i przydałoby się zdjęcie tej Coyoty. Thx8. Now we are going after the gunrunners now drive right into Gvozdno its random on where you will bump into them there is no set place. But they will always be down a long road by wherever the enemy main base is usually on a western road to the bases position. i usually bump into them at ref: 08, 05 stay in the apc and let your gunner take them out. When dead run over to them and search the body. You will be given a new orange task on the map to check the safe house. Drive there and again let your gunner take out all the enemy gun runners. Run them over to get this done quicker when all are dead, climb out and go up to the front door and search the house. You have now collected both evidence tasks (depending on if you had to assassinate the female prisoner) You will be asked to return to base with the documents, but on the way we may as well complete another task we actually have to drive past.
ja już mam dosyć tej misji najchetniej wyczyscił bym cała mape przy pomocy NUKA
ale szkoda zwierząt>
ale szkoda zwierząt>

http://www.ret.pl/motylek/ tak na początek
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja już przelazłem całość
jak dla mnie kapitalna kampania
Przemytnik kręci się w okolicy czerwonych regionów. Ja znalazłem go na północnym zachodzie od manhattanu. Wygląda na to, że zjeżdża on czasami do obozów które i tak musimy wyczyścić z Czedaków czy jak oni tam mają.
BTW zakończenie jest oryginalne i fajne

Przemytnik kręci się w okolicy czerwonych regionów. Ja znalazłem go na północnym zachodzie od manhattanu. Wygląda na to, że zjeżdża on czasami do obozów które i tak musimy wyczyścić z Czedaków czy jak oni tam mają.
BTW zakończenie jest oryginalne i fajne

Mów mi milordzie łapserdaku!
W jaki sposób załatwiłeś ten T-72 w głównej bazie? Jest na niego sposób?
- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
Jest na to kilka sposobów. Ja zrobiłem to w ten trudniejszy, a mianowicie w lesie od południowego zachodu zostawiłem swoją ekipę i zakradłem się do namiotu. Pod namiotem wytłukłem kilku żołnierzy, miałem szczęście bo jeden z nich miał RPG. Pokazałem się T72, załoga zaczęła do mnie strzelać skupiając się na jednym rogu namiotu. Przeszedłem na drugą i strzeliłem mu w gąsienice. To wystarczyło bo załoga czołgu wysiadła.
Drugi sposób to po prostu pakowanie każdego RPG'a jaki znajdziesz do auta, dzięki czemu zawsze będziesz miał jakieś AT pod ręką.
Pomiędzy bazą przeciwnika a manhattanem jest obóz czedaków, znajdziesz tam mnóstwo RPG z rakietami, ja je zapakowałem do mojego LAV'a.
Drugi sposób to po prostu pakowanie każdego RPG'a jaki znajdziesz do auta, dzięki czemu zawsze będziesz miał jakieś AT pod ręką.
Pomiędzy bazą przeciwnika a manhattanem jest obóz czedaków, znajdziesz tam mnóstwo RPG z rakietami, ja je zapakowałem do mojego LAV'a.
Ja juz w pierwszej misji w Gorce wziołem sobie od popa rpg ze skrzynki tak na wszeki wypadek - nie protestował. A własnie w bazie Manhatan jest jakies pudło z bronią bo nie mogłem znależć?
I raczej korzystam z transportu lotniczego choc ten pilot potrafi szasem rozwalic sie w lesie albo sie zawiesic - wtedy można przejąc helikopter, ja po prostu zastrzeliłem
pilota jak sie zawiesił w Starym Soborze nad płotkiem.
I raczej korzystam z transportu lotniczego choc ten pilot potrafi szasem rozwalic sie w lesie albo sie zawiesic - wtedy można przejąc helikopter, ja po prostu zastrzeliłem

http://www.ret.pl/motylek/ tak na początek
- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
Skrzynie z bronią i amunicją są za namiotem dowódcy, dokładnie za jego plecami 
Trzeba obejść dookoła.

Trzeba obejść dookoła.
mant3z pisze: