Projekt 1944 - @i44
Moderator: Inkwizytor
Projekt 1944 - @i44
A więc, nie jestem do końca pewien jak, ale dzięki właśnie modowi o nazwie @i44 (czyli Invasion 1944 Mod (v 1.0) ) nie mogą się wyświetlić jednostki z innych modów. Starałem się szukać w pliku Addons winowajcy, który chowie mi wszystkie zwykłe jednostki. Jeśli ktoś wie jak się nazywa ten plik otpowiedzialny za to, z góry dziękuję 

Seria ArmA - Dla niektórych jest jak pudełko żołnierzyków. Kupując dostajesz gotową paczkę zabawek. Możesz bawić się sam, lub z kolegami. Wymyślasz własne scenariusze, a także załatwiasz coraz to nowe jednostki. Ogranicza cię tylko wyobraźnia i chęci :]
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Projekt 1944 - @i44
TO jest kwestia configu, który różni się od oryginalnego. Musisz go edytować, a z tym jest dużo zabawy.
W mordę moją... a czy sąna internecie jakieś modyfikacje do tego ?
Seria ArmA - Dla niektórych jest jak pudełko żołnierzyków. Kupując dostajesz gotową paczkę zabawek. Możesz bawić się sam, lub z kolegami. Wymyślasz własne scenariusze, a także załatwiasz coraz to nowe jednostki. Ogranicza cię tylko wyobraźnia i chęci :]
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Wątpię 
Tym bardziej, jeśli próbujesz połączyć Liberation z I44, co mi się wydaje

Tym bardziej, jeśli próbujesz połączyć Liberation z I44, co mi się wydaje

No, bo głównie chciałbym zagrać jednocześnie z modami WW2 i Sarmat Liberation war, tylko że Project @44 mi to uniemożliwia 

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
No bo, jak to się mówi, na tort prędzej położysz wisienkę niż obsrasz gównem.
No i tyle w tym temacie
No i tyle w tym temacie