ArmA 2, a LEM
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2, a LEM
Od razu mi raźniej, że nie tylko ja mam ten problem

Sugeruję wizytę u jakiegoś terapeuty. Gra komputerowa ważniejsza od żony to już chyba choroba.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
- ID gracza: 0
Prawdziwy to ja proponuje to samo tobie
Na
1 komputer i Arma
2 miejscu jest auto
3 kot
.
.
.
żona/partnerka
Na
1 komputer i Arma
2 miejscu jest auto
3 kot
.
.
.
żona/partnerka
To mamy oficjalną date premiery w PL: 2009-08-07
Ufffffff
A cena 69.99 zł SZOK
Ufffffff
A cena 69.99 zł SZOK
2 miesiące po premierze będzie za 29,99.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

I dorzucą za darmo OFP 2 :]prawdziwy pisze:2 miesiące po premierze będzie za 29,99.
- Piromaniack
- ID Steam:
Siedem dyszek? Jak na razie ściągam demo, a w międzyczasie rozglądam się po sklepach internetowych w UK za pełną wersją. Jeżeli laptop będzie skłonny współpracować z demem, niewiele się namyślam i daję zarobić Brytyjczykom. If not - zaczekam, aż LEM wyda grę w Polsce lub aż pojawią się inne, bardziej sprzyjające okoliczności. Nie spieszy mi się z zakupem podstawki pod piwo
.
OFman wzbudził mą ciekawość postami dotyczącymi opóźnienia wydania gry w Polsce. Szkoda, że nie napisał więcej na ten temat
. Przypomniałem sobie, że od kogoś niedawno zasłyszałem plotę, jakoby LEM spóźniał się z przelewami na rzecz swych kontrahentów, co miałoby budzić ich nieukontentowanie.
PS: OFP chyba i tak miało większy poślizg.
OFman wzbudził mą ciekawość postami dotyczącymi opóźnienia wydania gry w Polsce. Szkoda, że nie napisał więcej na ten temat
PS: OFP chyba i tak miało większy poślizg.
No i co w związku z tym? Mam czekać 3 miesiące podczas gdy inni już grają?prawdziwy pisze:2 miesiące po premierze będzie za 29,99.
- PROCIK
- ID Steam:
- Numer GG: 2542288
"Nasza cena: 159,90 PLN
Ocena klientów:Ocena użytkowników: 3.2/5 gwiazdek.12345
Wysyłamy w ciągu: 7 dni"
Czyli oni wysylaja angielska wersje? Bo widze angielska flage po prawej stronie.
Zadna rewelacja, moich kolegow wyszlo to 110zl (zamowili u mnie)i mam nadzieje ze otrzymaja gre w ciagu 5 dni. czyli moze jeszcze w tym tygodniu.
HEHE Polacy to potrafia interesy robic
A2 w UK kosztuje teraz 18 funtow a oni po 160 zl sprzedaja 
Ocena klientów:Ocena użytkowników: 3.2/5 gwiazdek.12345
Wysyłamy w ciągu: 7 dni"
Czyli oni wysylaja angielska wersje? Bo widze angielska flage po prawej stronie.
Zadna rewelacja, moich kolegow wyszlo to 110zl (zamowili u mnie)i mam nadzieje ze otrzymaja gre w ciagu 5 dni. czyli moze jeszcze w tym tygodniu.
HEHE Polacy to potrafia interesy robic
Po 100kroc dzięki!