Opinie z gry w ArmA2 - ankieta

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ

Uważam, że Arma 2 w ogólnej ocenie ...

Zaskoczyła mnie pozytywnie i przerosła oczekiwania.
11
17%
Zasługuje na pozytywną opinię i spełnia moje oczekiwania.
18
29%
Spełnia moje oczekiwania choć są rzeczy do poprawki.
21
33%
Nie jest zła, wiele rzeczy trzeba by poprawić.
10
16%
Zasługuje na negatywną opinię i nie spełnia moich oczekiwań.
1
2%
Rozczarowała mnie i w ogóle nie spełnia moich oczekiwań.
2
3%

Liczba głosów: 63

Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:
Numer GG: 2542288
ID gracza: 0

Re: Opinie z gry w ArmA2

Post autor: PROCIK »

OFP jaki Arma 1 i 2 sa grami wymagajacymi od gracza. Wymagaja samozorganizowania, planowania i umiejetnosci wspolpracy z innymi. Dlatego ja sie w nich znajduje. Poprostu trzeba by samodzielnie myslacym a jednoczenie trzeba umiec dzialac w grupie. Przedewszystkim dotyczy to misji takich jak Evo, Domi czy Warfare(CTI).

Nastepnie- Malo sie dzieje na sewerach bo niestety ktos dal du...y i w Polsce nadal nie wydano gry. Chlopaki juz pozamawiali gdzie indziej wiec juz nie dlugo pojawi sie wiecej dobrych graczy.

Po trzecie- nie zrzucaj winy na gre ze jest zla tylko szukaj problemu w sobie. Poprostu prubujesz ja porownac do twoich poprzednich, ktore notabene po paru miesiacach ci sie nudzily. A w OFP i Arme ludzie graja od kilku lat! Samo mowi za siebie. Osobiscie nie zalezy mi na twojej osobie, to znaczy zawsze sa mile widziani nowi gracze ale plakac nie bede za toba. Proponuje jednak abys dal sobie wiecej czasu na te gre, w miedzy czasie napewno conieco poprawia w niej, przybedzie graczy, komunity zrobi lepsze misje i addony.

Jak szukasz dynamicznych strzelanek to dolanczaj sie do misji takich jak sugerowal mant3z, Berzek albo DM, sa tez misje cooperative gdzie resujesz sie kolo celu i atakujesz, nie musisz jezdzic po mapie. Osobiscie najmniej w takie misje gram poniewaz tam jest wszysko ustawione jednakowo i po kilku razach juz nie ma zabawy( ale sa czasami ambitniejsze)

Ta gra nie jest gra :) a mozna by powiedziec jest systemem! Platforma, za jej pomoca mozesz miec szybkie naparzanki jak i dlugie nawet kilkudniowe misje. Wszysko zalezy jaka misje wybierzesz.

Tak z innej beczki ciekawe jak by zrobic taka gre system ze odpalasz jak windowsa :) rozumiecie, na starcie kompa wybierasz nie windows a Arma :)
Awatar użytkownika
ufoman
ID Steam:
ID gracza: 40452
Kontakt:

Post autor: ufoman »

Za duzo filmow. Wojna to nie jest akcja, akcja i jeszcze raz akcja. Mysle, ze omaha slusznie robi sprzedajac gre, nie zachecajcie go do pozostania.
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:

Masz racje ufoman. :aliens
Natura sama reguluje :) kto zostanie a kto nie :D
Potem takie ludziki co graly w BF2 i podobne beda robily z nudow chlew w bazie :)
W sumie to strasznie nudne te Arma :coffee
omaha_pl
ID Steam:

Post autor: omaha_pl »

Ufoman,a gra to nie jest wojna ,tylko rozrywka.Procik z calym szacunkiem ale dlaczego ludzie od BF 2 ''i tym podobnych'' (ironia?) mieli by robic chlew w bazie ,oni tak samo maja klany, swoje rozgrywki itd... Jednego kreci symulacja jak Arma a drugiego wiecej akcji .Procik a co do Battlefieldow to nie pisalem ze szybko mi sie nudzily (gralem w nie po trzy lata).Nudzic ,to nudzily mi sie Medale i CODy.Procik i mant3z macie racje zeby dac te grze jeszcze szanse ale to juz jak kupie nowego kompa ,a do tego czasu moze poprawia ta gre (te spadki animacji np) . Jutro jest premiera BF 1943 i bedzie ostra jazda.Pozdro
Awatar użytkownika
ufoman
ID Steam:
Kontakt:

Jedni widza gre, inni mozliwosc zasymulowania dzialan wojennych.

ArmA nie jest dla wszystkich, najwidoczniej nie jest rowniez dla Ciebie. Daj sobie spokoj.
omaha_pl
ID Steam:

Ufoman,i z tym sie zgodze .Pozdro
Awatar użytkownika
PROCIK
ID Steam:

Nie ma co brac do siebie wszystkiego co na forum :) Poza tym ciezko tak napisac tekst aby wszyscy byli happy, wygladal by wtedy jak wyjety z ksiazki prawnika :) Poprostu jak piszesz ze grales w tamte gry i sie nudzisz to widze oczami wyobrazni jak ktos taki psuje cala gre w A2 a wierz mi czesto tak bywalo w A1(mam na mysli innych graczy). Wiadomo ze nie wszyscy i nie zawsze co graja w gry typu CODy i Battelfieldy sa tymi zlymi :) Caly szacunek do graczy innych gier :dworship
omaha_pl
ID Steam:

Luzik.

@Pit: Na tym koniec personalnych wywodów, wracamy do konkretnych opinii z gry ;)
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

http://www.youtube.com/watch?v=jGftrFW9 ... r_embedded
HI-FI mod
do połowy filmu stare dźwięki, potem nowe.
Piękny jest dźwięk strzału... normalnie jak prawdziwy :D
Mów mi milordzie łapserdaku!
omaha_pl
ID Steam:

Panowie ,wie ktos kiedy w koncu jakis patch wypuszcza.Postanowielem dac grze jeszcze szanse (wydaje mi sie ze ma potencjal) . do takiego AA 3 juz kilka patchy poszlo a tu ani widu ani slychu.BIS olal czy co?
Awatar użytkownika
ufoman
ID Steam:
Kontakt:

Podejrzewam, ze ten patch nie zwiekszy ilosci filmowych akcji. Lasy, pola i wszechobecna nuda pozostana. Nie ludz sie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”