ArmA 2, a LEM
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2, a LEM
E tam, mam czas 

70 zł. Ja kupiłem za 18 funtów (tj. 18 + 5,12 gdy kupowałem czyli 90 z hakiem) - bólu nie ma 

Dzień po moich urodzinach 
O już wiem jaki prezent dostane....sam od siebie

O już wiem jaki prezent dostane....sam od siebie

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Tak, do ciebie Nickos. Literówka, poprawiona już.
Pabas, Army 2 ci nie kupimy, ale możemy cię przytulić :*&
Pabas, Army 2 ci nie kupimy, ale możemy cię przytulić :*&
Bo Polska i Niemcy to oddzielne, tajne kontynentyRainbow pisze:7 sierpnia? no oni chyba żartują sobie...
gdzie ten link do amazona...
pier**** to...
Krótko mówiąc:
Niemcy - 28 Maj
Europa - 19 Czerwiec
Polska - 7 Sierpień

Z jednej strony to fajnie ze mają klasę i obniżyli cenę ale z 2 strony boli ze trzeba tak długo czekać 

Masz szczęście że nie czekałeś(tak zakładam)na X3 Terran Conflict najpierw w preorderze było coś koło 55zł potem podnieśli cenę do 99zł po wrzawie na forum egosoftu obniżyli do 79.90zł na szczęście Timsoft poszedł mi na rękę i dostałem za 69zł...a o przekładaniu premiery przez Cenegę nie wspomnę,praktycznie co tydzień,dwa nowa data. 

A jesteście pewni, że to jest obniżona cena, a nie ta, którą chcieli dać od początku? I teraz chcąc "sprzedać się" jak najlepiej "obniżają" cenę, bo jest opóźnienie 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Narzekacie na LEM a amerykanie nawet nie wiedza kto to wyda u nich ;-)
Pomijajac ten fakt to zyjemy w dobie internetu i co za problem kupic sobie ArmA na Steamie na przyklad?
Pomijajac ten fakt to zyjemy w dobie internetu i co za problem kupic sobie ArmA na Steamie na przyklad?
Podpaski też na steamie kupujesz? Widać że to jednak jest problem.Forrestal pisze: Pomijajac ten fakt to zyjemy w dobie internetu i co za problem kupic sobie ARMA na Steamie na przyklad?
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Jaki? Ja nie widze zadengo, sam preferuje wersje pudelkowe ale 2 osoby z mojego biura zakupily gre przez Steama wlasnie. Dla chcacego nic trudnego.prawdziwy pisze:Podpaski też na steamie kupujesz? Widać że to jednak jest problem.Forrestal pisze: Pomijajac ten fakt to zyjemy w dobie internetu i co za problem kupic sobie ARMA na Steamie na przyklad?