ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)

Post autor: Forrestal »

OFman pisze:Z BISu też ostatnio parę osób odeszło a część objeła inne stanowiska, ale raczej nie ma potrzeby pisać o tym newsów. Ważne jest tylko to co wydają dla graczy.
Rotacja, w kazdej firmie i w kazdej branzy cos takiego jest. W BISie to moze sie dac bardzo odczuc jesli caly czas praktycznie robi sie ten sam projekt.

OFman pisze: Dlaczego kolejne screeny z OFP2 dalej wyglądają tak beznadziejnie, przecież już od dłuższego czasu siedzi nad tym kupę ludzi a specjalnych zmnian tu nie widać. Jak już publikują jakieś screeny to powinny pochodzić z wersji na PC i na najwyższych detalach, ale chyba tak nie jest?
Sprawa jest prosta, to nie developer wypuszcza screeny a wydawaca. I te screeny co teraz pokazuja wcale nie musze byc czyms nowym. Mogly zostac zrobione pol roku temu i dopiero teraz opublikowane. Trzeba tez pamietac ze najlepsze screeny trafiaja jako exclusive'y do prasy drukowanej lub do duzych serwisow internetowych. I to najczesciej tuz przed premiera aby nakrecac hype az do dnia premiery. JEdnym slowem tutaj dziala tylko marketing, nawet nie PR a marketing.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Havker
ID Steam:
Numer GG: 8964303
ID gracza: 0

Post autor: Havker »

Z forum ofp2.pl:

"Wiecie co wam powiem? Nie oczekuje zbyt wiele od tej gry, ale jestem szczęśliwy tym co widze. A ci co mówią (w polsce), że sobie OFP2 nie poradzi z Armą to niech sobie przeczytają opinie graczy (GRACZY!) z zachodu którzy grają...patrząc na to co ci ludzie mówią, którzy grali w Arma 1 i OFP 1. Ogólnie podobno AI rzadko działa poprawnie, misje są nudne, a są takie bugi, że czasami aż odchciewa się grać. Jeśli to prawda, to jak OFP 2 będzie takie jak zapowiadają...to powiem jedno: BIS R.I.P. po premierze OFP 2. A trailer mioodzio" - Polski zolnierz
komentarz do tego filmiku - http://www.gamespot.com/pc/action/opera ... ailer?hd=1

Ilekroć poczytam komentarze do tych screenow nasuwa mi sie taki cytat nie pamietam skąd : "Jedno życie , jeden cel jestes kretynem żal.pl"
Rośnie tam naprawde spore grono fanatyków którzy nie widzieli jeszcze gry, a dali by se reke uciąć, że ta gra zmieni oblicze świata.
Obrazek
"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Awatar użytkownika
prawdziwy
ID Steam:

Post autor: prawdziwy »

Havker pisze:Rośnie tam naprawde spore grono fanatyków którzy nie widzieli jeszcze gry, a dali by se reke uciąć, że ta gra zmieni oblicze świata.
Zupełnie tak samo jak tutaj.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."
Obrazek
Awatar użytkownika
Havker
ID Steam:
Numer GG: 8964303

Post autor: Havker »

prawdziwy pisze:
Havker pisze:Rośnie tam naprawde spore grono fanatyków którzy nie widzieli jeszcze gry, a dali by se reke uciąć, że ta gra zmieni oblicze świata.
Zupełnie tak samo jak tutaj.
Heh:/ Nie wiem czy Ci powiedzieli, ale Arma 2 juz wyszla... ,a grono fanatyków Ofp/Arma/Arma2 zgadza sie istnieje tu od bardzo dawna i stale rośnie i imho chyba mają czemu i komu bić pokłony.
Obrazek
"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
OFman
ID Steam:
Numer GG: 2993491
Kontakt:

Post autor: OFman »

Swoją drogą wiem od Spanela, że ArmA 2 sprzedaje się "dobrze". Podobno gra bardzo dobrze schodzi we Francji, w GB musi być w takim razie jeszcze lepiej.
:13bds :weteran
http://arma2.pl
"I'm not friendly" :D
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Post autor: kondor »

Wczoraj byłem w centralnym berlińskim media markcie i "dwójka" znajduje się na 3. miejscu wśród sprzedawanych pc gier. Na 3. spadła z 1.
Awatar użytkownika
Dawidson
ID Steam:

Post autor: Dawidson »

prawdziwy pisze:Zupełnie tak samo jak tutaj.
Powiedział co wiedział.
Obrazek
RIDER
Awatar użytkownika
kondor
Kontakt:

Na forum ofp2.pl w shutboxie zabronione jest rozmawianie o armie2, ale o innych grach można :1th
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

Dragon Rising to dla mnie zagadka. Po E3 miałem serdecznie dość Codemasters, ale wciąż w moim umyśle krąży pytanie: CZYM ta gra będzie? Kolejne filmiki nie przekonują mnie do zakupu. Owszem wygląda to fajnie i przystępnie, ale generalnie gram już w ArmA II i w sumie Codersi musieliby mnie czymś solidnie zaskoczyć. Najlepiej na etapie dema.
Awatar użytkownika
kondor
Kontakt:

Podobnie i ja. Jak na razie nie widziałem nic oprócz fajnego pif-paf w tych filmikach; czegoś dodatkowego - nawet głupiej bazy, miasteczka, zarysu ciekawej, rozbudowanej misji...
Awatar użytkownika
prawdziwy
ID Steam:

Post autor: prawdziwy »

kondor pisze:Podobnie i ja. Jak na razie nie widziałem nic oprócz fajnego pif-paf w tych filmikach; czegoś dodatkowego - nawet głupiej bazy, miasteczka, zarysu ciekawej, rozbudowanej misji...
Oni to samo mówią o ArmA2. Zmieńcie nazwę forum na KOCHAM BIS.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „ArmA Flash News”