Maćko już wspomniał, że chciał, by OFP:DR zachował więcej elementów i klimatu z 1dynki.OFman pisze:Rain wywalili Cliva? Omineło mnie to, wiadomo o co poszło?
ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 02:41 przez Rainbow, łącznie zmieniany 2 razy.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Lindop obecnie pracuje dla Crytek UK jako Lead Games Designer, nic zwiazanego z AI. Warto wspomniec ze Crytek UK to tak naprawde dawne Free Radical Design ktore obecnie zajmuje sie tym aby silnik Cryteka dzialal na konsolach 

http://www.gamezilla.pl/video/operation ... gon-rising - nie wiem czy było - wygląda całkiem fajnie.

Och ARM'O 2, wyjdź w końcu ku rwa w Polsce! 

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Premiera podobno 30 czerwca br.
Ktoś może to potwierdzić.
Ktoś może to potwierdzić.
Hm na stronie ofp2.pl nie ma ani słowa w zadnym newsie o wywaleniu cliva.(jest za to news o nowym screenshocie !!!(sic!) Nie wiedzą czy wolą o tym nie pisac ? 

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Wiedzą... sam się stamtąd dowiedziałem, ale po co o takich rzeczach pisać?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Z BISu też ostatnio parę osób odeszło a część objeła inne stanowiska, ale raczej nie ma potrzeby pisać o tym newsów. Ważne jest tylko to co wydają dla graczy.
Dlaczego kolejne screeny z OFP2 dalej wyglądają tak beznadziejnie, przecież już od dłuższego czasu siedzi nad tym kupę ludzi a specjalnych zmnian tu nie widać. Jak już publikują jakieś screeny to powinny pochodzić z wersji na PC i na najwyższych detalach, ale chyba tak nie jest?
Dlaczego kolejne screeny z OFP2 dalej wyglądają tak beznadziejnie, przecież już od dłuższego czasu siedzi nad tym kupę ludzi a specjalnych zmnian tu nie widać. Jak już publikują jakieś screeny to powinny pochodzić z wersji na PC i na najwyższych detalach, ale chyba tak nie jest?
na forum ofp dr argumentują to tym, że chcą pozytywnie zaskoczyć graczy później 

Hmm ale Clive był najważniejszą osobą w zespole. To on czuwał żeby granica pomiedzy symulatorem a zwykłą naparzanką była przesunięta bardziej na symulator. Przecież jego najczęściej wymawiany wyraz w wywiadach to REALISM.OFman pisze:Z BISu też ostatnio parę osób odeszło a część objeła inne stanowiska, ale raczej nie ma potrzeby pisać o tym newsów.
Zanim dowiedziałem się, że odszedł miałem jako taką nadzieje, że tego nie spieprzą do końca i bedzie można w to pograć, a teraz to juz straciłem nadzieje.
Teraz na serio premiera przewidziana na jesień, a do tej pory pokazano kilka żenującyh pseudo gamepley'ów które tak naprawde nic nie pokazują i pare rozmazanych screenow, a jak czytam komentarze na ofp2.pl do tychże filmików to pusty żołnierski śmiech z ust mi sie wyrywa.
IMHO ofp2DR w obecnym stanie jest dla mnie żałosne. Sądziłem, że w nowym gameplay'u pokażą np dużą akcje z lotnictwem/desantami, jednostkami pancernymi itp. Niechce złorzeczyć, ale zaczęło się robić dupiato.

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey