Komendy jak kody
Moderator: Inkwizytor
Komendy jak kody
Witam. Znalazłem coś co mnie zainteresowało http://armacenter.pl/cms/content/view/110/169/ tylko niewiem jak użyć tych komend aby to działało czyli aby się te bronie pojawiały
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Komendy jak kody
Nie da się ich wprowadzić jako cheaty. Bardzo niewiele komend się da.
To poco ci goście z armacenter.pl piszą ''Komendy za pomocą których dodajemy/usuwamy/zmieniamy broń jednostce'' 

O matko... to są komendy do edytora, można je uzywac jako missionmaker, a nie są one cheatami omg...

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Będę miły i podam Ci jakie cheaty możesz używać:
najpierw lewy shift + minus na klawiaturze numerycznej, a potem wpisujesz.
endmission - wygrywasz misje;
savegame - zapisuje stan gry;
flush - wczytanie wszystkich obiektów na mapie od nowa (przydaje się jak coś się z grafiką dzieje);
campaign - (to wpisujesz w oknie kampanii) - odblokowuje wszystkie misje kampanii
missions - (chyba); odblokowuje wszystkie misje (w oknie misji wpisujesz).
i najlepszy (mój ulubiony
) alt+F4 - zabija wszystkich wrogów, wygrywasz 
Ogólnie to nie przepadam za cheaterami, ale aż mi się żal ciebie zrobiło gdy zobaczyłem że wg. ciebie są to cheaty
flush - wczytanie wszystkich obiektów na mapie od nowa (przydaje się jak coś się z grafiką dzieje);
campaign - (to wpisujesz w oknie kampanii) - odblokowuje wszystkie misje kampanii
i najlepszy (mój ulubiony

Ogólnie to nie przepadam za cheaterami, ale aż mi się żal ciebie zrobiło gdy zobaczyłem że wg. ciebie są to cheaty

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Nom. W tej zrytej misji w kampanii jak trzeba helikopterem walczyć w dużej bitwie, to nie umiałem tego zrobic, wkurwiłem się, wcisnąłem i wszystkie moje problemy zniknęły.alt+F4 - zabija wszystkich wrogów, wygrywasz

Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2021, 16:56 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
Maćko nie chodziło mi o kody. Popacz na linka w 1 poście jak używać tych komend???Maćko pisze:Będę miły i podam Ci jakie cheaty możesz używać:
i najlepszy (mój ulubiony) alt+F4 - zabija wszystkich wrogów, wygrywasz
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
To są komendy do edytora misji, jak chcesz zmienić wojakowi broń, to wpisujesz mu w inicjacji na przykład:
To doda żołnierzowi kałasz i 5 magazynków.
Kod: Zaznacz cały
Removeallweapons this; this addWeapon "AK74"; this addMagazine ["30Rnd_545x39_AK",5]