Skład Amunicji
Moderator: Inkwizytor
Skład Amunicji
Witam nie wiem jak przejść misję nocną w której trzeba pilnować składu amunicji. rozwalam 4 sabotażystów i nic żaden inny się nie pokazuje. za odpowiedź będę wdzięczny 

-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: Skład Amunicji
Dokładnie nie pamiętam, bo dawno nie grałem w kampanię, ale najlepiej jest tam wyjść po drabinie na komin. Wtedy spokojnie widzisz tych ludków co się zakradają. Parę razy też tak miałem, że niby żadnego niema, a tu nagle BUM i po skrzyniach.
Ale ja ich załatwiam i chodzę wokoło budynku, na komin, nawet patroluje bazę tym hamerem. Jeśli ktoś pamięta tą misje to niech mi odpisze
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Spróbuj włączyć jeszcze raz misję. Może to coś da.
Ja właśnie niedawno tą misję męczyłem(tak znów przechodzę kampanię) i też po zabiciu 4 gości nic się nie dzieje.
Poszedłem na łatwiznę i wcisnąłem Ctrl(lewy przytrzymujesz) plus - na numerycznej i wpisałem endmission. Pomogło.
Nie wiem czy Ctrl czy Shift :[
Poszedłem na łatwiznę i wcisnąłem Ctrl(lewy przytrzymujesz) plus - na numerycznej i wpisałem endmission. Pomogło.
Nie wiem czy Ctrl czy Shift :[
Centurion_94 ja tą misję już przechodzę piąty raz i ciągle to samo, a endmission nie wpisuje bo wpisałem już jak przechodziłem kampanię teraz chcę spróbować ją normalnie przejść aha niestety kod endmission nie jest skuteczny bo po misji nie ma wynagrodzenia
Ja mam orginała za 8 dych 

Ostatni komandos jest gdzieś w krzakach poza bazą. Wejdź na budynek, a zobaczysz typka 

Aby rozstrzygnąć dyskusję: ilu w końcu jest tych specnazów? 4 czy 5
Bo po zabiciu 4 nic się nie dzieje. Czyli 5 jest zaginiony w akcji????
Edit
Ciachnąłem na szybko tą misję w edytorze i jest ich 5
2 od osiedla w Paraiso, 2 z lasu od Yoro i 1 w krzaczkach od lotniska.
A jednak 1 zaginął w akcji.
Bo po zabiciu 4 nic się nie dzieje. Czyli 5 jest zaginiony w akcji????
Edit
Ciachnąłem na szybko tą misję w edytorze i jest ich 5
2 od osiedla w Paraiso, 2 z lasu od Yoro i 1 w krzaczkach od lotniska.
A jednak 1 zaginął w akcji.