ptak w grze

Problemy i porady nt aktualizacji gry (patch'owanie)

Moderator: Inkwizytor

Xander
ID Steam:
ID gracza: 0

ptak w grze

Post autor: Xander »

witam
przez jakis czas posiadałem niemiecka wersje gry AA2 z sieci p2p i co jakis czas w trakcie rozgrywki wlaczal mi sie jakis dziwny ptak i w zaden sposób nie dawało sie go wylaczyc ,w piatek zakupilem w sklepie oryginał zaznacze ze mieszkam w UK, po instalacji oryginalnej gry i zaaplikowaniu patcha 1.02 problem wystepuje nadal nie wiem co zrobic czy ktos moze mi pomóc w tej kwestii

jesli mi ktos nie wierzy ze mam oryginał

http://www.welnowiec.net/~xander/001.jpg
http://www.welnowiec.net/~xander/002.jpg

z góry dziekuje za pomoc
"Gdy będę szedł doliną cienia i śmierci,nie ulęknę się przed złem,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie"
Awatar użytkownika
prawdziwy
ID Steam:

Re: ptak w grze

Post autor: prawdziwy »

Odinstalować, usunąć wpisy w rejestrze, zainstalować. Pirat musiał zostawić po sobie jakiś syf.
"Co ty wogole bredzisz czlowieku ?", "Debili trzeba tępić :/", "Za bycie, niestety, kretynem i totalnym dzieciakiem siedmioletnim.", "a masz lamo", "Synku, czy ty naprawdę nie możesz sobie pójść?", "Pier**li jak potłuczony."
Obrazek
Xander
ID Steam:

dzieki zaraz sie biore za porządki i odpisze czy pomogło...
"Gdy będę szedł doliną cienia i śmierci,nie ulęknę się przed złem,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie"
Xander
ID Steam:

niestety nadal to samo i sliczny napisik

http://www.welnowiec.net/~xander/03.JPG

ktos ma jeszcze jakies pomysły bo jak narazie to pieniazki wyrzucone w błoto
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:

Post autor: Trance »

Napewno zostawiasz jakies pliki, albo wpisy w rejestrze :)

Powiedz, jak odinstalowywałeś pirata?
Obrazek
Xander
ID Steam:

tak jak kazda gre odinstaluj, wyczysciłem rejestr szukajac wpisów arma2 i armed asault2 jest czysciutko i nadal widzi mi oryginal jak pirata
Rainbow
ID Steam:

Post autor: Rainbow »

Z tego co mi wiadomo to język w ArmA2 jest zależny od serial/cdkey.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 02:46 przez Rainbow, łącznie zmieniany 3 razy.
Xander
ID Steam:

Mam oryginal i nikogo nie czaruje :) teraz juz wiem gdzie jest bład, odinstaluje gre i nie bede wgrywał spolszczenia chociaż było mi wygodniej grac po polsku nie wiedziałem ze to jest powodem ptaszków :D , a tak z czystej ciekawosci da sie jakos zmienic serial na oryginalny ktory posiadam zeby gra była w języku polskim??
Rainbow
ID Steam:

Kupiłeś grę w UK, z typem seriala, który odblokowuje język angielski. To serial określa jaki będziesz miał język w grze.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 02:45 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rafael3D
ID Steam:
Numer GG: 11844

Post autor: Rafael3D »

Chyba nie do końca z tym językiem jest tak jak piszesz Rainbow. Mam wersję 505 UK, spatchowana do 1.02 (fix). Oprócz langłydża eng mam również fr, esp i ita.
Rainbow
ID Steam:

Hmm... :roll:
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2021, 16:45 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualizacja gry”