Odgadywanie gier :)
Moderator: Inkwizytor
Re: Odgadywanie gier :)
Oh my! Toż to First Encounters czyli sequel Elite: Frontiers. Pogrywałem w oba na moim 486. Genialne jak na tamte czasy, ale bugi wkurzały.
Zgadza się
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Szczerze mówiąc pojecia nie mam. Stawiam na jakiegoś Homeworlda, Freelancera albo inne tego typu badziewie (nigdy nie lubiłem "kosmicznych" gierek, no, poza EvE).
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Podpowiedzi:
1. kosmiczna gierka, grafika 3d ale świat 2d (bardzo wazny element
)
2. mozna grac jako handlarz, pirat, bounty hunter, policjant, mercenary i kilka innych
oczywiscie w trakcie gry mozna robic cokolwiek innego
3. jest to sequel, poprzednik byl bardzo podobny, jednak mial gorsza grafike. Poza tym w nowej wersji pojawila sie rasa obcych
4. gra nie zostala wydana w wersji pudelkowej, mozna ja kupic w internecie na stronie producenta. Mimo to, jest dosc popularna, ze wzgledu na swoje nawiazania do serii Elite
1. kosmiczna gierka, grafika 3d ale świat 2d (bardzo wazny element

2. mozna grac jako handlarz, pirat, bounty hunter, policjant, mercenary i kilka innych
oczywiscie w trakcie gry mozna robic cokolwiek innego
3. jest to sequel, poprzednik byl bardzo podobny, jednak mial gorsza grafike. Poza tym w nowej wersji pojawila sie rasa obcych
4. gra nie zostala wydana w wersji pudelkowej, mozna ja kupic w internecie na stronie producenta. Mimo to, jest dosc popularna, ze wzgledu na swoje nawiazania do serii Elite