Witam,
Szukam informacji na ten właśnie temat, byłbym wdzięczny za wszelkie info.
Kształtowanie obrony wybrzeża i morza Polskiego po II W.Ś.
Moderator: Inkwizytor
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Kształtowanie obrony wybrzeża i morza Polskiego po II W.Ś.
ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
- Przezdzieblo
- ID Steam:
Re: Kształtowanie obrony wybrzeża i morza Polskiego po II W.Ś.
Polecam Forum Okrętów Wojennych. To ludek w większości życzliwy, może coś też coś podpowiedzą od siebie. Tylko proponuję wcześniej zastanowić się dokładnie czego poszukujesz - jakiej literatury, jakich informacji - i nieco przeredagować zapytanie. Bo "rzucenie" tematu (praca semestralna? czy "poważniejsza"?), dość zresztą obszernego i ogólnego, to może się okazać za mało.
Friendly fire is NOT friendly...

- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
To nie żadna praca semestralna - po prostu nie było mnie jednego tygodnia na zajęciach z wojska ze względu na chorobę a niestety, zajęcia z wojska są traktowane jak ćwiczenia, czyli nieważne co się działo ze mną - muszę to odrobić, czyli odpowiadać a jednym z przedmiotów podczas "dnia z wojskiem" była historia wojskowości, na której nikt notatek nie robi, bo zajęcia prowadzone są przez fanatyka, mitomana, który wręcz uwielbia opowiadać.
Teraz muszę odrobić tą lekcję poprzez odpowiedź, podczas której lubi męczyć studenta z jednego głupiego zagadnienia (pewnie przez to, że ma na punkcie historii hopla)
Teraz muszę odrobić tą lekcję poprzez odpowiedź, podczas której lubi męczyć studenta z jednego głupiego zagadnienia (pewnie przez to, że ma na punkcie historii hopla)

ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Moze czas nagrywac wyklady na dyktafonie?
U mnie na POLSL do szlo do tego ze oprocz dyktafonu i wykladowcy na auli nikogo innego nie bylo
U mnie na POLSL do szlo do tego ze oprocz dyktafonu i wykladowcy na auli nikogo innego nie bylo

Forrestal pisze: Moze czas nagrywac wyklady na dyktafonie?
U mnie na POLSL do szlo do tego ze oprocz dyktafonu i wykladowcy na auli nikogo innego nie bylo![]()
To fajnego macie wykładowcę bo na Polibudzie Poznańskiej mogą oskarżyć o pogwałcenie praw autorskich