Opinie z gry w ArmA2 - ankieta
Moderator: Inkwizytor
Re: Opinie z gry w ArmA2
zaznacz żołnierza (np. f2) i kliknij w dowolne miejsce gdziekolwiek w grze oprócz menu.
@Matte: odnośnie twojego podpisu, a widziałeś http://www.gametrailers.com/video/e3-09 ... oint/50857 ? żałosne...
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Czy on dostał w głowę i po prostu się uleczył, a AI go nie trafiło z ok. 5 metrów?
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Tak, a po wysadzeniu tego czegoś zobaczyliśmy ten mistyczny unoszący się długo w powietrzu i zarazem duszący dym.SaS TrooP pisze:Czy on dostał w głowę i po prostu się uleczył, a AI go nie trafiło z ok. 5 metrów?
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
-
- ID Steam:
To, że AI było ślepe to jedno, ale że uleczył się po strzale w głowę?
Swoją drogą mamy się zatruwać dymem, więc dlaczego nie możemy umierać po dostaniu w czapę?
Swoją drogą mamy się zatruwać dymem, więc dlaczego nie możemy umierać po dostaniu w czapę?
http://www.ofp2.pl/ - 3. news od góry

Żeby nie było totalnego OT : jak się ma opytmalizacja A2 w stosunku do jedynki? Dużo poprawili, czy raczej odwalili manianę?
To nagranie (zrobione za pomocą kamery, stąd te lagi i muzyka w tle) z udostępnionej do oglądania kompilacji gry na trwających aktualnie targach (2-4 czerwca) Electronic Entertainment Expo w Los Angeles. Jest to wersja Xbox 360 na najłatwiejszym poziomie oraz z włączonym specjalnie dla celów prezentacji god-mode.

Żeby nie było totalnego OT : jak się ma opytmalizacja A2 w stosunku do jedynki? Dużo poprawili, czy raczej odwalili manianę?

давай эа нас, давай эа вас,
и эа десант, и эа спецнаэ,
эа боевыйе ордена,
давай поднимен старина!!!
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja powiem tak:
Jak nie grasz w kampanię to optymalizacja jest super, nawet jak wstawisz mnóstwo AI w edytorze. Jak odpalisz kampanię to już ta optymalizacja kuleje i to poważnie.
Jak nie grasz w kampanię to optymalizacja jest super, nawet jak wstawisz mnóstwo AI w edytorze. Jak odpalisz kampanię to już ta optymalizacja kuleje i to poważnie.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Zgadzam sie u mnie (@core i7 @Nv295 6gb ram) w kampani jest licho z fps 20 do 35, może to wina wersji ...
.. 1.01. normalnie gram na 1900/1280 ale zmniejszenie rozdzielczości niewiele porawia.

http://www.ret.pl/motylek/ tak na początek
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
OMG! Myślałem, że i7 ogarnia kampanię... a tu 20FPS! Panie to gorzej niż u mnie na Phenomie?
Jaki masz model i jak taktowany?
A może ty to pod XP odpaliłeś?
Jaki masz model i jak taktowany?
A może ty to pod XP odpaliłeś?

Mów mi milordzie łapserdaku!
- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
Jak juz chcecie porownywac ArmA2 i OFP2 to wstrzymajcie si do premiery OFP2 i samodzielnego wytestowania gry.
. BO jak mozna porownywac gry nie grajac w nie....

@Down
A czemu miałbyś nie pograc...?

Podrasowali silnik... dodali pare nowych animaji(skok przez plotek, przeladowywanie podczas biegu itp.).. usprawnili sterowanie pojazdami. Ogolnie jest lepiej.Error 404 pisze: Dużo poprawili, czy raczej odwalili manianę?
@Down
A czemu miałbyś nie pograc...?
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2009, 14:33 przez DRIVER, łącznie zmieniany 2 razy.