Jak myślicie? Będzie taka możliwość by przenieść stare addony na nowe pole bitwy (a może JUŻ ktoś wpadł na jakiś sposób)? i czy jest to "fizycznie" możliwe (choćby z powodu ubogiego zakresu animacji starych jednostek)?
Nie żebym płakał za BAS'owskimi Delta Force,którzy swoje lata mają i nie są już tak atrakcyjni,a bardziej ze względu na małe zrównoważenie pod kątem jednostek lądowych/morskich/lotniczych

. W OFP były podobne braki,i po jakimś czasie zostały uzupełnione dzięki łaskawcom z Bohemii wydając Oxygen - jednak trwało to bardzo,bardzo długo i ... jeżeli z ArmA, będzie podobny problem to kompatybilność addonów z OFP byłaby wielce mile widziana

. Statki większego kalibru (zabrali nam statycznego LST,który mógł w ciekawy sposób udekorować otoczenie w misji), samoloty transportowe (co z desantami powietrznymi na dużej wysokości? CH-54 nie zastąpi tego), myśliwcami (F-16 i Mig-27 przynajmniej), gdzie jednostki specjalne ala Seals?

dostaliśmy świetne pontony,a co z profesjonalnymi nurkami,którzy potrafią przepłynąć kawałek do lądu nie gubiąc MP5

? Co z ... (i tak dalej).
Mam nadzieje,że nie tylko ja to tak czuje - szczególnie mission-makerzy

- i chciałbym by ktoś zabrał głos,wypowiedział się i odp. na moje pytania na samej górze

.
Najol.