ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
-
- ID Steam:
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Sory, że post pod postem, ale nie mogłem starego już wyedytować...
Chodzi mi o optymalizację ArmA II. Skoro taki Crytek mógł zrobić grę z b.dobrą Sztuczną Inteligencją, wciągającą fabułą, ogromnym terenem działań i świetną grafiką połączoną z niskimi wymaganiami, to czemu BISowcy nie mieliby pójść ich śladem...
Chodzi mi o optymalizację ArmA II. Skoro taki Crytek mógł zrobić grę z b.dobrą Sztuczną Inteligencją, wciągającą fabułą, ogromnym terenem działań i świetną grafiką połączoną z niskimi wymaganiami, to czemu BISowcy nie mieliby pójść ich śladem...
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Crytek... Crysis?! Crysis i b.dobra sztuczna inteligencja, wciągająca fabuła (buah! mhm, gdzie?), ogromny teren działań, świetna grafika połączona z niskimi wymaganiami (ke?) ?
Ty chyba kpisz!
Ty chyba kpisz!

Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 13:46 przez Radeon, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- ID Steam:
Zgadza się
Chciałem sprawdzić w jakimś czasie ktoś mi wytknie te kardynalne błędy
Co nie zmienia faktu, że Crysisa lubię...

Skoro taki Crytek mógł zrobić grę z b.dobrą Sztuczną Inteligencją, wciągającą fabułą, ogromnym terenem działań i świetną grafiką połączoną z niskimi wymaganiami, to czemu BISowcy nie mieliby pójść ich śladem...
Zgłaszam to do wypowiedzi roku

Zgłaszam to do wypowiedzi roku

Temat się zrobił totalnym barachło.
Jest takie powiedzonko: wyżej dupy nie podskoczysz.
BIS wyżej też nie podskoczy więc skończcie to wypłakiwanie się.
Jest takie powiedzonko: wyżej dupy nie podskoczysz.
BIS wyżej też nie podskoczy więc skończcie to wypłakiwanie się.
To prawda, ja uważam, że jeśli ktoś robi kolejną wersje symulatora to powinien zapewnić przede wszystkim lepszą grafikę i więcej realizmu reszta jest drugorzędna. Tak szczerze mówiąc to, niektóre addonych np. w modach do Army I dorównują grafikom Army II, więc aż tak bym się tym nie zachwalał. Taka jest właśnie wada gier które można modyfikować bo gracze przyzwyczajają się do nowych addonów stworzonych przez innych graczy, gdyby grali w podstawową wersje non stop to by się odczuwało większą różnicę miedzy jedynką a dwójką.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Mów mi milordzie łapserdaku!
Packshot nicht final - pewnie to puste pudełka w ramach reklamy. Albo jakiś kupon na preload ze Sprocketa.
Mi to wygląda typowe PromoBoxy, czyli puste opakowania mające promować/zapowiadać gry, które zostaną wydane wkrótce.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2021, 12:56 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście, że to preorder.
U nas w Niemczech zawsze się preordery daje do pustych pudełek. Te egzemplarze są zapewne z Gamestopu.
Ja tam preordera nie zamawiam, bo kupuję kolekcjonerkę.
U nas w Niemczech zawsze się preordery daje do pustych pudełek. Te egzemplarze są zapewne z Gamestopu.
Ja tam preordera nie zamawiam, bo kupuję kolekcjonerkę.