ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Nareszcie siatki maskujące wyglądają jak siatki maskujące, a nie jak.... nie wiem co... i rzucają normalny cień
Może żołnierze AI niedługo przestanie "wypadać" nad ziemią z helikopterów przy wysiadaniu (nie wiem czy ktoś to zauważył, ale była taka scena na tym filmiku z GameStar'a).
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 01:58 przez Rainbow, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- ID Steam:
Wystarczyłoby dać takie coś przy wsiadaniu, jak np. w GTA. Może i to byłoby trudne, ale dla chcącego niema nic trudnego
P.S.
Ale wg. mnie wybuchy świeeeeeeeeeeeeetnie wyglądają, przynajmniej w porównaniu z jedynką
P.S. II
Przyuważyłem bardzo fajny efekt, chyba jak lecieli ospreyem i tam gdzieś w oddali się fajna mgiełka unosiła
P.S. III
W ogóle wszystkie efekty zostały usprawnione
P.S. IV
Chyba jestem fanem Play Station
P.S. V
Zauważyliście, że podczas gwałtownego obrotu kamery podczas widoku z pierwszej osoby obraz jest niewyraźny, tak jak w Crysisie... i w rzeczywistości
P.S. VI
To już mania... W jedynce teren był ładny, ale niezbyt realistyczny, a w ArmA II rzeczywiście przypomina Czechy! W czasie ostatnich wakacji cały tydzień spędziłem w Czechach i Słowacji, a terytoria w grze przypominają mi tamte okolice.
... Całe szczęście, że rzucają betami na prawo, lewo, do tyłu i do przodu. Goście, którzy dostają betę (np. w CDAction, albo ten "niemczyk") znają się na rzeczy i czesi pewnie poprosili ich o konkretne uwagi co jest be i fuj...
...KONIEC...

P.S.
Ale wg. mnie wybuchy świeeeeeeeeeeeeetnie wyglądają, przynajmniej w porównaniu z jedynką
P.S. II
Przyuważyłem bardzo fajny efekt, chyba jak lecieli ospreyem i tam gdzieś w oddali się fajna mgiełka unosiła
P.S. III
W ogóle wszystkie efekty zostały usprawnione
P.S. IV
Chyba jestem fanem Play Station

P.S. V

Zauważyliście, że podczas gwałtownego obrotu kamery podczas widoku z pierwszej osoby obraz jest niewyraźny, tak jak w Crysisie... i w rzeczywistości

P.S. VI
To już mania... W jedynce teren był ładny, ale niezbyt realistyczny, a w ArmA II rzeczywiście przypomina Czechy! W czasie ostatnich wakacji cały tydzień spędziłem w Czechach i Słowacji, a terytoria w grze przypominają mi tamte okolice.
... Całe szczęście, że rzucają betami na prawo, lewo, do tyłu i do przodu. Goście, którzy dostają betę (np. w CDAction, albo ten "niemczyk") znają się na rzeczy i czesi pewnie poprosili ich o konkretne uwagi co jest be i fuj...
...KONIEC...
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
Takie coś z brytyjskiego forum:
http://uk.pc.ign.com/articles/974/974654p1.html
gościu z wytrzeszczem dalej nie poprawiony, ciekawe w którym patchu BIS "wsunie" mu gałki oczne na odpowiednią głębokość oczodołów. Obecnie wygląda mniej więcej tak:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zo_GGWplF28[/youtube]
http://uk.pc.ign.com/articles/974/974654p1.html
gościu z wytrzeszczem dalej nie poprawiony, ciekawe w którym patchu BIS "wsunie" mu gałki oczne na odpowiednią głębokość oczodołów. Obecnie wygląda mniej więcej tak:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zo_GGWplF28[/youtube]
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Wytrzeszcz jak wytrzeszcz, ogólnie koleś wygląda niefajnie... mało przystojny 

Mów mi milordzie łapserdaku!
I do tego czarny, nie jestem rasistą sam uważam że każdy biały powinien mieć przynajmniej jednego czarnego 

Chłopcy załamujecie mnie. To gra wojenna, dlaczego naciskacie, by wojownicy byli przystojni? Chyba się właśnie domyśliłem 
Tak na poważnie, to właśnie super, że są postacie o charakterystycznych twarzach, tym bardziej, że wytrzeszcz wcale nie przesadzony. Naturalny po prostu.

Tak na poważnie, to właśnie super, że są postacie o charakterystycznych twarzach, tym bardziej, że wytrzeszcz wcale nie przesadzony. Naturalny po prostu.

wojownicy jak wojownicy trochę mi się przejedli, czemu nie można "sterować" wojowniczką?
Dali by chociaż 1 do teamu jako rodzynek, kufa a tu nie bo nie.
Dali by chociaż 1 do teamu jako rodzynek, kufa a tu nie bo nie.
-
- ID Steam:
To już byłaby przesada... Ja tam wolę walkę między chłopami... Ale i tak z cywilami lepiej niż w jedynce, przynajmniej nie zamieszkują kraju sami
(na)turyści w klapeczkach
(na)turyści w klapeczkach
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ja tam gdzieś widziałem stare babcie, liczę na jakiś Zmechanizowany Oddział Mocherowy pod przywództwem Tadzia 

Mów mi milordzie łapserdaku!