[Mody] CWR jednak żyje
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: [Mody] CWR jednak żyje
Przeciez to dwa osobne projekty - Cold War Rearmed i Resistance Reamred, duzo wiecej info znajdziesz BIWiki .
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
1. Release of initial Demo of Malden and two singleplayer missions (OFP Demo state).
2. Release of all the OFP and Resistance islands and units (OFP Gold state).

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Wyroznilem jedna wazna rzecz, jak dla mnie dalej to mowi o zwyklym CWC, nie wiem skad w tym zdaniu Resistance, ale albo tego nie bedzie, a jak bedzie to maja blad w rozumowaniuMaćko pisze:1. Release of initial Demo of Malden and two singleplayer missions (OFP Demo state).
2. Release of all the OFP and Resistance islands and units (OFP Gold state).

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Może w ich rozumieniu "OFP Gold state" oznacza wersję platynową?
Bo jak wiadomo gold to była 1.46.
No ale na jednym z ostatnich screenów widać było wyraźnie Lipany. Więc ciekawi mnie jak mają zamiar to wydać.
Bo jak wiadomo gold to była 1.46.
No ale na jednym z ostatnich screenów widać było wyraźnie Lipany. Więc ciekawi mnie jak mają zamiar to wydać.
No po prostu zajebiście to wygląda.
Już mam orgazm... hehe
OFman - mówisz, że mod niebawem wyjdzie - a będzie zawierał wszystko, co było planowane? Kampanie, wyspy, jednostki etc. ?
Już mam orgazm... hehe

OFman - mówisz, że mod niebawem wyjdzie - a będzie zawierał wszystko, co było planowane? Kampanie, wyspy, jednostki etc. ?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Tak, będzie zawierał wszystko co powinien, nawet nowych cywili, Gubę, Angelinę itd. Część misji została lekko zmodyfikowana ze względu na nieco inne AI w Armie.
Mam jeszcze jedno pytanko:
Skoro bierzecie teksty dźwiękowe z OFP Elite, to czy modyfikacja misji (o której wspomniałeś) również obejmuje modyfikacje z OFP Elite?
Nie wiem czy grałeś w Elite, ale tam sporo misji było lekko zmodyfikowanych. Modyfikacje są więc wasze czy wyciągnięte z Elite?
Skoro bierzecie teksty dźwiękowe z OFP Elite, to czy modyfikacja misji (o której wspomniałeś) również obejmuje modyfikacje z OFP Elite?
Nie wiem czy grałeś w Elite, ale tam sporo misji było lekko zmodyfikowanych. Modyfikacje są więc wasze czy wyciągnięte z Elite?
-
- ID Steam:
- Kontakt:
Nie grałem w Elite więc ciężo powiedzieć ale faktycznie konwertowaliśmy misje z OFP na Xbox'a.
To powiedz mi tylko, czy misja "after Montignac" jest taka sama jak na PC, czy inna.
Na Xboxie była trochę zmodyfikowana.
Na Xboxie była trochę zmodyfikowana.
-
- ID Steam:
- Kontakt:
Jest nieco inna. Uciekanie UAZem pod nosem T80 czy co to tam było w Armie nie byłoby dobrym pomysłem.