Drętwizna tych dzieci "zarządzających" IC (tak zwani admini czy UN) dzieci jest wprost wstrząsająca. Łamali sami swoje zasady i zachowanie godne jakiegoś ... dosłownie ... naćpanego gnoja to tam norma. Bardzo nie zapraszam do tej zabawy, bo po prostu będzie się tylko kawałkiem mięska dla tzw "kolegów". Aha. Przy okazji ... jest to płatne

.
Gra przeciw AI jest chyba bardziej pasjonująca niż przed tamtą ciamajderską chołotą. Pamiętam, jak w 4-ech broniliśmy jednego wzgórza przed dwoma atakami 20 osobowej chołoty (w tym tzw snajperów). Te fajtłapy miały nawet blekhołka nad naszymi głowami, który walił z obu miniganów. Chyba tylko ja zszedłem w tych dwóch ich atakach. Kryliśmy ogniem wszystkie punkty strategiczne i osłanialiśmy strefę lądowania

. Przez 3 godziny bitwy te matoły nie potrafiły jakkolwiek nam zagrozić pomimo potwornej dysproporcji siły ognia

.
Kilkoma słowami opisując ... IC to:
-debilne, dziecięce zachowanie tzw adminiów
-wprost wstrząsająco niski poziom umiejętności tzw graczy
-większość baranów w to grająca nawet nie wie z jakiego kraju pochodzi ... myślą, że pochodzą od kozy, kozy nie są tym zachwycone ...
-poziom przygotowywanych taktyk i rozwiązań strategicznych wstrząsający, po tym jak "admini" wypieprzyli całe dowództwo jednej ze stron konfliktu w trakcie gry

-w kampanii 6, w ostatniej w której uczestniczyłem, w obozie polskim po drugiej stronie wystepował ... kapuś

, tłumaczący na angielski wszelkie zamieszczone przez nas posty i tematy

, dostarczane mu były przez Robsa456 (wyjątkowo, rzadko spotykany gatunek kretyna).
Podsumowując. Jeśli chcesz grać w IC armę, to:
-bardzo Ci się nudzi
-chcesz z sobą skończyć
-wszystko jest Ci jedno
-chcesz strzelać do słupków, bo większość nie wie co to kompas

, bo nie miało tego na lekcjach w szkole

-chcesz znaleźć kolegów na swoim poziomie intelektualnym ... oni również potrafią się ugryźć w swoje plecy

-pada deszcz
-chcesz wiedzieć, że naprawdę jest ktoś gorszy od Ciebie

-chcesz pokazać komuś przygłupa (patrz synku ... tak wygląda przygłup

)
-chcesz koniecznie dać bandzie dzieciaków (adminów) kasę na trawkę do jarania, bo na nic innego kasa, tj 5$ wpisowego, nie idzie.