Wydajnosc YHYHY
Moderator: Inkwizytor
- hryst
- ID Steam: hryst
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Wydajnosc YHYHY
moze topisze ze na filmiku widac jak fatalnie renderowana jest grafika na grafie GF 8800
ale to wina beta sterowników
pozatym filmik uświadomił mnie iż ATI lepiej spisuje się w arma
http://www.armedassault.com.pl/viewtopic.php?p=97#p97
ale to wina beta sterowników
pozatym filmik uświadomił mnie iż ATI lepiej spisuje się w arma
http://www.armedassault.com.pl/viewtopic.php?p=97#p97
You will be assimilated. Resistance is futile.
Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|

Intel E6750@3.5|Abit IP35|LCD DELL 20'|X2900XT 512MB|2x2GB RAM HyperX|SATA750GB|BR LG GBW-H10N|SB A.4|Sunbeam ST + 620-A12S|
- [PR] Slavko
- ID Steam:
- Numer GG: 157910
EEE.....bzdura, też "słyszałem" ze na kartach ATI chodzi lepiej (dzieki wiekszej ilosci PS)....specjalnie zakupiłem do drugiego komputera ATi 1950Pro (PowerColor) no i dupa blada....osobiscie uważam że obraz jest odrobinke ładniejszy (przy tym samych ustawieniach) aniżeli na GF7900GTX ale wydajnosciowo porażka, pomijam fakt różnicy klas kart, ale dziwne spadki fps w miejscach w których nie powinno byc spadku albo Nv nie wykazuje różnic. Karta dobra....ale sterowniki tragiczne, i mysle że skoki fps w ArmA sa spowodowane sterownikami a nie złą karta......po wydaniu Cat 7.1 jest lepiej ale nie na tyle zeby mówić o dużej poprawie, czekamy na Cat 7.2...., może jak ArmA wyjdzie na zachodzie AMD-ATi zrobi cos i dostrzeże problem wydajnosci w naszej grze 

Powered by ULi

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:

Ja problem z tymi hangarami mam na Radeonie 9550XT:D Nie trzeba miec jakiegos super wypasionego 8800 

Forrestal pisze: Ja z tym kompasem mam to samo na 7900GS![]()
narzekacie, a macie po prostu supernowoczesne kompasy z latarka

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Mnie osobiscie dziwia te wszystkie "kwiatki" i problemy z ArmA, bo jak dotad nie uswiadczylem ani jednego bledu przy instalacji czy przy czymkolwiek tym bardziej w wyswietlaniu obrazu. Z Daemon Toolsem tez mi sie nie gryzie. Co jest z Wami (a raczej waszymi sprzetami) panowie? 

na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
U mnie wystepuje ten "efekt" z kompasem. Drzewka zaczynaja swiecic 

- Pit
- ID Steam:
- Kontakt:
U mnie kompas również podświetla, szczególnie widać to na małych i dużych kamieniach.
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
U mnie też żadnych problemów na GF nie ma, nie wiem ale macie jakieś zjechane te kompy xD Może od czasu do czasu format i czyszczonko, a nie ciągłe płakanie "bo mi klaci i mnie zabili - GÓPIA GRA I JUSZ" xD Co sie zaś tyczy "rzekomej" lepszej wydajności na ATI - to bzdura do potegi. Testowałem wraz z kumplem (nie, nie z Tobą Najol, pajacu
) na podobnych kartach z obu firm i ATI różniła sie nie tylko masą błędów (woda, tekstury itd) ale też nie wiedzieć czemu gra zwalniała wtedy gdy nie powinna (ktoś już to pisał).