@WarMod
Moderator: Inkwizytor
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: @WarMod
W nowszej wersji(bez modyfikaci broni), skopane sa dzwieki strzelania seriami z M4, M16 no i M249.
Teraz nurtuje mnie jedno... otoz te modyfikacje broni moga byc latwo wykorzystane do cheatowania.
Bede mial podpisane, ze wchodze z modem @WarMod, a w rzeczywistosci mam zmienione dzwieki oraz wlasciwosci broni(np. super celne M4). Jak temu zapobiec?
Teraz nurtuje mnie jedno... otoz te modyfikacje broni moga byc latwo wykorzystane do cheatowania.
Bede mial podpisane, ze wchodze z modem @WarMod, a w rzeczywistosci mam zmienione dzwieki oraz wlasciwosci broni(np. super celne M4). Jak temu zapobiec?
U mnie dzwieki działają dobrze.
No...w OFP zawsze było tak że na mecze właziło się z czystą grą. jakikolwiek mod cie dyskwalifikował wiec nie widze problemu ufoman.
No...w OFP zawsze było tak że na mecze właziło się z czystą grą. jakikolwiek mod cie dyskwalifikował wiec nie widze problemu ufoman.
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Mam na mysli zwykla "pykanke" wieczorem. Wtedy cheaty tez wkurzaja...
Gdy strzelasz seriami z M4 to dobrze slyszysz? Daj na maksa dzwiek w sluchawkach, jest takie... no nie wiem... stukanie?
Gdy strzelasz seriami z M4 to dobrze slyszysz? Daj na maksa dzwiek w sluchawkach, jest takie... no nie wiem... stukanie?
ufoman pisze: Mam na mysli zwykla "pykanke" wieczorem. Wtedy cheaty tez wkurzaja...
No jezeli o to ci chodzi to jest to problem nie do rozwiazania. Tak jak w ofp, jezeli serwer pozwala na mody to kazdy moze oszukiwac. Dlatego ja grywam coopy, a gdy walcze przeciwko graczowi to albo na sensownych zasadach (brak jakichkolwiek modyfikacji) albo robie to ze znajomymi, pewnymi ludźmi.
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Przydaloby sie zrobic liste rzeczy na ktore serwer zezwala. Zeby umozliwial wejscie osobie ktora posiada dana wersje danego addonu bez wszelkich innych modyfikacji, w przeciwnym wypadku wstep zabroniony. Bez zbednych komunikatow o "modyfikowanym pliku".
Myślę, że dozwolona powinna być tylko wersja SoundOnly.
http://www.youtube.com/watch?v=RXgcQNsUKO0
Tak naprawdę brzmi SPR. W ArmA dźwięk tego karabinka to trochę jak karykatura, ale w @WarMod daje już dużo bardziej realny odgłos strzału.
Tak naprawdę brzmi SPR. W ArmA dźwięk tego karabinka to trochę jak karykatura, ale w @WarMod daje już dużo bardziej realny odgłos strzału.

- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
ftp://www.armedassault.info/armad/addon ... O_Beta.rar
Nowa wersja zdaje się...
Ktoś ją ma? Warto zasysać?
Nowa wersja zdaje się...
Ktoś ją ma? Warto zasysać?