ARMA - konfiguracja sprzetu
Moderator: Inkwizytor
- specops
- ID Steam:
- Numer GG: 2266350
- ID gracza: 0
- Kontakt:
ARMA - konfiguracja sprzetu
Czołem,
mam takie pytanie odnośnie sprzętu i ARMA
Mam:
Intel Core Duo 3 GHZ
4 GB RAM
karta graficzna:
PCOLOR HD3870 512MB DDR4 800/2340Mhz
Wszystko chodzi pod XP
Czy taka konfiguracja pozwoli na ustawienie wszystkich parametrów grafiki na MAXX?
mam takie pytanie odnośnie sprzętu i ARMA
Mam:
Intel Core Duo 3 GHZ
4 GB RAM
karta graficzna:
PCOLOR HD3870 512MB DDR4 800/2340Mhz
Wszystko chodzi pod XP
Czy taka konfiguracja pozwoli na ustawienie wszystkich parametrów grafiki na MAXX?
Re: ARMA - konfiguracja sprzetu
Pamiętaj, że ArmA nie korzysta z wielu rdzeni procesora. Ilość RAM ogromna, k. grafiki też niczego sobie (choć o Power Color różne opinie słyszałem).
Musisz wiedzieć, że nie ma jeszcze takiego PC, na którym ArmA na maksymalnach ustawieniach grafiki chodziła by w PEŁNI płynnie, jednakże twój komp osiąga "wyższe detale". I tak między wysokie a b.wysokie nie ma praktycznie żadnej widocznej różnicy.
Musisz wiedzieć, że nie ma jeszcze takiego PC, na którym ArmA na maksymalnach ustawieniach grafiki chodziła by w PEŁNI płynnie, jednakże twój komp osiąga "wyższe detale". I tak między wysokie a b.wysokie nie ma praktycznie żadnej widocznej różnicy.
- specops
- ID Steam:
- Numer GG: 2266350
- Kontakt:
ok, dzięki za info.
A tak puszczając wodze fantazji, zakładając nieograniczoną kasę, to jaka była była idealna konfiguracja sprzętu pod arma - maksymalne detale, zasięg widzenia etc?
A tak puszczając wodze fantazji, zakładając nieograniczoną kasę, to jaka była była idealna konfiguracja sprzętu pod arma - maksymalne detale, zasięg widzenia etc?
specops pisze:ok, dzięki za info.
Proszę bardzo już tutaj taki temat istnieje

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
"Platon"
"Platon"
Wyżej kolega już napisał nie ma takiego kompa bo arma nie wykorzysta jego mocy w pełni. 

- Jerry
- ID Steam:
Zdefiniuj "w pełni płynnie"Rainbow pisze:Pamiętaj, że ArmA nie korzysta z wielu rdzeni procesora. Ilość RAM ogromna, k. grafiki też niczego sobie (choć o Power Color różne opinie słyszałem).

stałe 60FPS.Jerry pisze:Zdefiniuj "w pełni płynnie"Rainbow pisze:Pamiętaj, że ArmA nie korzysta z wielu rdzeni procesora. Ilość RAM ogromna, k. grafiki też niczego sobie (choć o Power Color różne opinie słyszałem).