Linker Split wydał wersję beta HDT Island. Ta wzorowana Crysisem lokacja powinna zainteresować zwłaszc...
News na ArmA-Zone.pl
[Wyspy] HDT Island beta wydana!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [Wyspy] HDT Island beta wydana!
zaniedługo 20 addonów wyjdzie do tej mapy o crysis
właśnie zassysam ciekawe czy warto

właśnie zassysam ciekawe czy warto

-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Jak to ma być wyspa HD to ja już nie wiem jak mógłbym nazwać moje Uhao...
Tekstura terenu niczym z czasów OFP, nowa roślinność taka sobie, trawa typu kucnij i przepadnij, 'rozwalające się obiekty' zabierające kupę FPSów. Ogólnie cała roślinność jak i te skałki zostały rozmieszczone chyba przez skrypt losowo po całej wyspie bez większego przemyślenia. Gdyby wydał taką wyspę do OFP to może byłaby warta uwagi.
Tekstura terenu niczym z czasów OFP, nowa roślinność taka sobie, trawa typu kucnij i przepadnij, 'rozwalające się obiekty' zabierające kupę FPSów. Ogólnie cała roślinność jak i te skałki zostały rozmieszczone chyba przez skrypt losowo po całej wyspie bez większego przemyślenia. Gdyby wydał taką wyspę do OFP to może byłaby warta uwagi.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Heh, co to za bania nazywac teraz wszystko "High Definition"? 

na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Słaba, nieciekawa - zrobiona byle jak. Linker Split dał dupy. Tylko screeny z niej ładne. Zachwycałem się screenami, wyspą rzygam.

Nie jest tak tragicznie. Mi sie podoba niezla optymalizacja, ale martwi brak jakichkolwiek zabudowan, baz (no chyba ze te obozy 20x20 metrow traktowac bedziemy jako bazy), nie wspominajac o kanciastych drogach - jadac motorem=pewna smierc.