Wspólne granie
Moderator: Inkwizytor
Wspólne granie
Za czasów wspaniałego OFP Polscy gracze zbierali się wieczorami na Polskich serwarach i grali we wspólnym gronie. Dzięki temu powstała zgrana społeczność OFP. Wystarczyło wejść na MM1 albo MM2 podac hasło i można było grać ze znajomymi lub poznawać nowych ludzi. Teraz gdy mamy już Arme ten zwyczaj zupełnie zanikł. Każdy gra sam lub ewentualnie z jakims jednym znajomym na zagranicznych serwerach. Może jednak warto by było powrócic do tamtego zwyczaju i zacząć spotykać się wieczorami na jakim serwerze (jest ich chyba 3?). Nie chodzi mi tutaj o gre w coopy bo takie granie chyba jako tako sie trzyma, tylko jakieś mapki typu CTF, C&H moze cos z ECL? Potrzebny do tego jest jakis "kumaty" admin ale chyba o takiego nie trudno.
Co o tym sądzicie?
Co o tym sądzicie?
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Wspólne granie
Tamten zwyczaj zanikł wraz z OFP. Arma to po prostu nie jest tym czym bylo OFP
, a szkoda 

Nic nie stoi na przeszkodzie, aby organizować takie spotkania. Pytanie tylko, czy będą chętni 

Myśle że chętni na dobrą zabawę zawsze się znajdą 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Mefiu pisze:Tamten zwyczaj zanikł wraz z OFP. Arma to po prostu nie jest tym czym bylo OFP, a szkoda
Otoz to. Dziwne, ale tak wlasnie jest. Juz kilka razy ktos probowal zbierac ludzi do gry i jakos slabo to wychodzilo.
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Ja nie widze problemu. Potrzebny jet tylko jakis admin-wodzirej który zna fajne mapki (ja niestety nie wiem co sie gra w Armie) i kilka osob ktore np o 20 wejda na serwer. Wydaje mi sie że jesli bedzie fajnie to z kazdym dniem bedzie coraz wiecj graczy i tak powstanie nowa świecka tradycja 

Ehh ja pamiętam te super klimatyczne mapki VoYa i gre 2 klany na 2 klany lub jakies miksowanie zawodnikow itd... ehh to były piękne czasy. Jeśli byłoby cośtakiego organizowane, to ja się pisze z całą pewnościa.
Trzeba tylko poprosić VoYa, żeby coś równie fajnego stworzył dla ArmA.
Trzeba tylko poprosić VoYa, żeby coś równie fajnego stworzył dla ArmA.

- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
...i reaktywował Wolfów???Trance pisze:Trzeba tylko poprosić VoYa, żeby coś równie fajnego stworzył dla ArmA...
Hehe, to se ne da... ludziska pamiętają ten mentorski ton i ciągłe pouczania

- cinoppi
- ID Steam:
- Numer GG: 6235010
- Kontakt:
tego serwera już dawno nie ma! niestety... nic sie w Arma nie dzieje, tak jak piszecie - każdy 'sobie' gra. Czasem udaje sie nam pozbierać kilka (dosłownie kilka) osób z STG i pociupać razem... ale to należy do rzadkościTajgeer pisze:Serwer STG ma dużo ciekawych mapek
żal, żal i jeszcze raz żal!
a chętnie w coś takiego bym sie pobawił.