Patch 1.14 (wrażenia i opinie)
Moderator: Inkwizytor
Re: Patch 1.14 (wrażenia i opinie)
Zdaje mi się czy co, ale czcionka w ArmA mi się zmieniła na, no zmieniła się(tylko po kiego) Wszystko jest ok, ale też mi to się w oczy rzuciło po patchu.
No i nowa wyspa, dorobili 3 nowe drogi w sumie ta z Paraiso do Ortego jest dość ciekawa.
Porto miało mieć ten potencjał do małych misji, teraz wyszła nowa wyspa też chyba do małych
jak warfare.

No i nowa wyspa, dorobili 3 nowe drogi w sumie ta z Paraiso do Ortego jest dość ciekawa.
Porto miało mieć ten potencjał do małych misji, teraz wyszła nowa wyspa też chyba do małych

Kilka spraw po 1.14
a) ArmA uruchamia sie bez płyty
b) Zauważyłem że działa sygnalizacja świetlna na skrzyżowaniach (w nocy mruga na żółto) i oświetlenie podejścia do pasa wraz z całym pasem - to było wcześniej bo jakoś chyba nie zauważyłem?
a) ArmA uruchamia sie bez płyty

b) Zauważyłem że działa sygnalizacja świetlna na skrzyżowaniach (w nocy mruga na żółto) i oświetlenie podejścia do pasa wraz z całym pasem - to było wcześniej bo jakoś chyba nie zauważyłem?
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Zdaje się że w końcu działa rearming pojazdów, w warfare mi działało bo tylko w to gram ostatnio :]
Mów mi milordzie łapserdaku!
A nie pisałem wcześniej że ten patch to gówno, wracam do 1.08 i będę dotąd dopóki większa ilość graczy nie przejdzie na 1.14 

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
"Platon"
"Platon"
Ja zauważyłem bardzo dużą poprawę. Wreszcie dzięki temu patchowi można normalnie rozgrywać Berzerki, czy inne mapy (ESL, ECL), ponieważ poprawiono wiele mankamentów, które były w 1.08, czy nawet 1.12. Wydajność również się poprawiła - skok FPS'ów (o 10 w górę!) jest dla mnie oszałamiający.
Jedyną wadą wg. mnie jest to, że póki co wszyscy na 1.14 grają tryb Warfare - prawie nikt nie gra żadnych C&H czy nawet CTF'ów. Mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.
Jedyną wadą wg. mnie jest to, że póki co wszyscy na 1.14 grają tryb Warfare - prawie nikt nie gra żadnych C&H czy nawet CTF'ów. Mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
No, wydajność lepsza, nie ma takich skoków fpsów strasznych.
A zauważyliście to że się trawa zmieniła? jak się w niej położyć to widać ludzi nie jak wcześniej, przeszkadza ale nie jak wcześniej że wogle się strzelać nie dało.
A ja sie ciesze, ze jest wreszcie wersja final, a nie jakas alpha lub beta