Pytanie o celownik...

Technical Support

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Forrestal
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Kontakt:

Re: Pytanie o celownik...

Post autor: Forrestal »

UZ-Arek przedstawil o to co chodzi. Jak zwykle tlumacze spaprali robote (tutaj chcielm pozdrowic pania Monike z LEMu ;) ) i Floating zone, jak jest w angielskiej wersji przetlumaczyli na Czulosc myszy :/ Tragedia.

Obrazek

Wlasnie jak przesuniesz ten pasek do lewej strony to celownik bedzie nieruchomy.

PS. Trance, to co stawiasz kolejke? 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Peyot
ID Steam:

Post autor: Peyot »

Mi strasznie nienaturalnie gra się z tak "zablokowanymi rączkami" kiedyś próbowałem, ale pewnie można się przyzwyczaić. O wiele gorzej jest celować zza przeszkód czy np rogów budynków, okien itp. Natomiast można to wykorzystać przy oszukiwaniu w grach z wyłączonym celownikiem - zmniejszyć floating zone do "0" a na środku ekranu monitora coś nalepić albo zrobić dziurkę szpilką.
Obrazek
Mumino
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Mumino »

UZ-Arek... człowieku ! jesteś wielki :mrgreen: wkońcu działa tak jak tego chciałem :mrgreen: a jednak się da :P
Rzeczywiście w wersji angielskiej to ma inne znaczenie niż w polskiej... dlatego nigdy nie kombinowałem z czułością myszki, bo niby na 1 rzut oka jak to miało mi pomóc, a tu błąd w tłumaczeniu :? ale najważniejsze że się dogadaliśmy i się udało :lol:
Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki ! :D

Jakbym mógł jeszcze wtrącić jedną sprawę... jest jakiś bind, skrypt czy coś w tym rodzaju aby 1 klawiszem na klawiaturze zmieniać oś Y z Normal na Odwróconą i w drugą stronę z Odwróconej na Normal ? głównie do helikopterów bo po BF2 jestem przyzwyczajony do takiego właśnie ustawienia myszki :)
Awatar użytkownika
Trance
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Trance »

Forrestal, jak tylko rozszyfruje wreszcie Twoje położenie i sie kiedyś tam wybiore, to prosze bardzo, ja stawiam :))
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc techniczna dotycząca Army”