Nie jestem pewny, czy na KGW są aktualne zabezpieczenia antycheaterskie, a ostatnia rzecz jakiej chcę dla projektu to jakieś pyskówki. Stąd ta zasada.
Operacja RealTac - PvP, realne taktyki, zorganizowane grupy
Moderator: Inkwizytor
Re: Operacja RealTac - PvP, realne taktyki, zorganizowane grupy
A bo ja wiem
Opiniować będą aktywni scenowo klanowicze.
Nie jestem pewny, czy na KGW są aktualne zabezpieczenia antycheaterskie, a ostatnia rzecz jakiej chcę dla projektu to jakieś pyskówki. Stąd ta zasada.
Sprawa cheatowania jest prosta
Będzie z operacji kręcony materiał filmowy i stały nadzór admina. Wogóle nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był na tyle głupi żeby próbować. Jego sprawa - zostanie przyłapany to dostanie dożywotniego bana na wszystko poza singem w swoim własnym mierdzącym towarzystwie.
Za klany ręczą klanowicze, za osoby funkcjonujące w ramach CFOG ręczę ja.
Celem tego projektu jest zrealizowanie zadań dla dwóch stron. W sumie może nie dojść do żadnej wymiany ognia. Nie po to się spotykamy. Ktoś kto oczekuje zabawy na miarę EVO od razu może zarzucić ten wątek.
Ćwiczeniem jest koordynacja działań ugrupowań działających taktycznie na zasadach ogólnowojskowych.
Będzie z operacji kręcony materiał filmowy i stały nadzór admina. Wogóle nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był na tyle głupi żeby próbować. Jego sprawa - zostanie przyłapany to dostanie dożywotniego bana na wszystko poza singem w swoim własnym mierdzącym towarzystwie.
Za klany ręczą klanowicze, za osoby funkcjonujące w ramach CFOG ręczę ja.
Celem tego projektu jest zrealizowanie zadań dla dwóch stron. W sumie może nie dojść do żadnej wymiany ognia. Nie po to się spotykamy. Ktoś kto oczekuje zabawy na miarę EVO od razu może zarzucić ten wątek.
Ćwiczeniem jest koordynacja działań ugrupowań działających taktycznie na zasadach ogólnowojskowych.
- Mr Groch
- ID Steam:
- Numer GG: 129799
- ID gracza: 2001667
- Kontakt:
1stCav mysle, ze takze byloby chetne do pomocy 
A ja osobiscie jestem do twojej dyspozycji jesli chodzi o te skrypty do misji...
Jesli gra bedzie sie toczyla na KGW, to rowniez moge pogadac ze Splawikiem w sprawie
odpowiednich zabezpieczen serwera przeziwko cheatowaniu - aktualnie ArmA oferuje
naprawde bardzo przyzwoite zabezpieczenia jak sie dobrze serwer skonfiguruje
A ja osobiscie jestem do twojej dyspozycji jesli chodzi o te skrypty do misji...
Jesli gra bedzie sie toczyla na KGW, to rowniez moge pogadac ze Splawikiem w sprawie
odpowiednich zabezpieczen serwera przeziwko cheatowaniu - aktualnie ArmA oferuje
naprawde bardzo przyzwoite zabezpieczenia jak sie dobrze serwer skonfiguruje
Gratuluje Inicjatywy, z ciekawosci kiedy pierwsza rozgrywka?
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
- Donio
- ID Steam:
- Numer GG: 5163334
- ID gracza: 796676
A juz jak sie wszystko zacznie...powiedzmy pare spotkan - to mozna wtedy się dopisac? Chcę zobaczyc, jak to bedzie wygladac, bo to jest ciekawe.
Grey -> Możesz na mnie liczyć :-)
2 coclock ENEMY moherowy beret, 200'
-
itan
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
KGW CFOG Server działa pod Arma Patch 1.09 Beta.
... "zamknieta koteria ze zidiociałymi członkami"Re: Operacja RealTac - PvP, realne taktyki, zorganizowane grupy
1 klan zainteresowany? Panowie, ponagabywać kumpli z klanów, żeby pomyśleli o sprawie. Jeśli są jakieś obiekcję odzywać się na PW. Być może można coś zmienić, aby wam bardziej pasowało.
-
itan
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Smok?
... "zamknieta koteria ze zidiociałymi członkami"- Jerry
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Inicjatywa brzmi smakowicie
Może w końcu się przekonam do Army
Jakby co, możecie na mnie liczyć 

Przyznam, że chciałem by klanowiczów było więcej niż CFOGowców i by to oni atakowali. Jeśli jednak utrzyma się obecna tendencja, to klan 8BZ będzie miał jakąś misję SOF, a CFOG będzie np miał misję wykryć, osaczyć i zniszyć. Czy coś w tym guście. Ale wciąż liczę na większy odzew.
Niestety zmieniłem pracę i mam o wiele mniej czasu na ogarnięcie naboru, więc nie mogę każdego nagabywać z osobna (co bym zrobił, a co).
Niestety zmieniłem pracę i mam o wiele mniej czasu na ogarnięcie naboru, więc nie mogę każdego nagabywać z osobna (co bym zrobił, a co).