INTERNATIONAL CONFLICT ARMA
Moderator: Inkwizytor
- Donio
- ID Steam:
- Numer GG: 5163334
- ID gracza: 796676
Re: INTERNATIONAL CONFLICT ARMA
chewie,
napisz mi na PM swoj nr gg jak mozesz, ok?:)
napisz mi na PM swoj nr gg jak mozesz, ok?:)
-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
- ID gracza: 0
Bez komentarza po prostu... RAF pokazał tylko klasę. U nas najbardziej kuleje organizacja jak byście widzieli co się dzieje to po prostu "OMG!"
-
- ID Steam:
Pozdrowienia dla waszego Air Force i ich kamikadze na flage 

Ajj fajna była bitwa. Fajna.
FriX, jak żeście przegrali tą bitwę? Mieliście wszystko po swojej stronie - elewacje, dystans, ulice, roślinność. Z mant3zem fajnie się siedzi w BWP. Później wasz harrier strasznie nas pilnował. Szkoda, że mam wolne palce - zrobiłbym screenshota z bombą celującą w wizjer.
FriX, jak żeście przegrali tą bitwę? Mieliście wszystko po swojej stronie - elewacje, dystans, ulice, roślinność. Z mant3zem fajnie się siedzi w BWP. Później wasz harrier strasznie nas pilnował. Szkoda, że mam wolne palce - zrobiłbym screenshota z bombą celującą w wizjer.

-
- ID Steam:
@SiD mamy dowództwo do dupy! Prawie wszyscy poszli na drugą flagę na trzeciej była tylko "Biedna Pierdolona Piechota" czyli 3rd. Inf.
mało tego było nas 6 ale naszych generałów mało co to obchodziło. Zero wsparcia potem kazali nam atakować flagę pierwszą. Na koniec jakimś cudem straciliśmy wszystkie Abramsy i żeby było śmiesznie mało kto używał stingerów, Wulkanów żeby ściągać wasz AirForce.
Żal to mało powiedziane w SF kuleje organizacja itp...
Ale przynajmniej z Amerykańcami rozmawiałem o pierogach
mało tego było nas 6 ale naszych generałów mało co to obchodziło. Zero wsparcia potem kazali nam atakować flagę pierwszą. Na koniec jakimś cudem straciliśmy wszystkie Abramsy i żeby było śmiesznie mało kto używał stingerów, Wulkanów żeby ściągać wasz AirForce.
Żal to mało powiedziane w SF kuleje organizacja itp...
Ale przynajmniej z Amerykańcami rozmawiałem o pierogach

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
To akurat nasza zasługa czyli moja i sida, znaleźliśmy dobrą miejscóweczkę z której ściągneliśmy 5th truck z jakimiś ziomalami na pokładzie a potem nawineły się dwa abramsy które zniszczyłem z działka AT... pamiętam że cieszyłem się jak gwizdek. Takie cuda panie i to z BMPFriX pisze:Na koniec jakimś cudem straciliśmy wszystkie Abramsy...

Mów mi milordzie łapserdaku!
-
- ID Steam:
Wkurza mnie nasze dowództwo no ale cóż...
W BMF macie pewnie o wiele lepszą komunikacje i organizacje bo u nas jest po prostu "żal" aż do bólu
W BMF macie pewnie o wiele lepszą komunikacje i organizacje bo u nas jest po prostu "żal" aż do bólu

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Coraz bardziej mnie ten projekt kreci, jakas nowa kampania w niedalekich planach?
-
- ID Steam:
- Numer GG: 7031645
- ID gracza: 2105860
- Kontakt:
Co jakiś czas są nowe kampanie. W nowej kampani będzie sie walczyć w zime.Forrestal pisze:Coraz bardziej mnie ten projekt kreci, jakas nowa kampania w niedalekich planach?