Hejo,
Zainstalowałem Armę, zainstalowałem patcha i program zabezpieczający chce ode mnie CD-key. Wpisuję mu, podany owy na odwrocie instrukcji, 5 ciągów znaków, pierwszy z 4 znakami, pozostałe po 5. Co mi mówi? "Wypchaj się". Gdy chcę ponowic, program sam zamienia na format 4 ciągów, nie 5, i każdy z nich ma po 6 czy tam 7 znaków.
Co teraz? :/
Patch a CD-Key
Moderator: Inkwizytor
- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Patch a CD-Key
ASUS K72J
i3 M350 2.27Ghz | 4GB RAM
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150
Re: Patch a CD-Key
Tzn, wiem że jak instalowałeś QG, to prosi ciebie o klucz do płyty QG, który nie istnieje. Wówczas należy po prostu włożyć płytę podstawki i uruchomić ponownie.

Tez tak czasem mam po przeinstalowaniu. Radze poeksperymentowac. Poprobowac odpalic z pliku exe w folderze z grą. Sprobowac odpalic z płytki. itp. powinno zaskoczyc.

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Zainstalować można też patch 1.9 beta lub zaczekać na full release i nie powinno już być problemów. A co do reinstalki - najlepiej po deinstalacji ArmA użyć dodatkowo jednego z wielu narzędzi usuwających wpisy Starforce`a z HDD. ja tak zrobiłem i nie było najmniejszych problemów z ponowną instalacją i uruchomieniem ArmA.

- Koval
- ID Steam:
- Numer GG: 5246848
- ID gracza: 0
Faktycznie, gdy odpalam z płyty to prosi o wyimaginowany CD-key. Jeśli zaś odpalam poprzez skrót na pulpicie to jest wszystko okej.
Dzięki, można zamknąć
Dzięki, można zamknąć

ASUS K72J
Radeon Mobility HD5150
Radeon Mobility HD5150