Z powodu braku chęci zaśmiecania forum wpisuję ten temat na "co ślina". Ponieważ w pewnym momencie Dyn byli tematem forum pozwalam sobie wszystkich zawiadomić- z dniem dzisiejszym klan się rozwiązał. Aby uciąć spekulacje- powodem był konflikt wewnątrz klanu między graczami grającymi nałogowo (brak życia poza AA to niedobry objaw) a pozostałymi dotyczący przywództwa, kierunków rozwoju klanu (rekrutacja, powrót do OFP, serwer itp). W momencie, gdy broniłem klanu klan już się podzielił, tak więc nieco smutno mi było gdy napisano słowa"tak powinno być w każdym klanie". Tym niemniej miałem nadzieję, iż przetrwa co jednak się nie stało

Ale powstał (powstaje) nowy klan, który będzie- taką mam nadzieję spadkobiercą najlepszych tradycji Dyn. Jesteśmy na etapie organizacji, serwera itp rzeczy. Na razie gramy koleżeńsko na udostępnionym nam przyjacielsko przez inny klan TS (raczej Ventrillo) i zbieramy się (może się zbierzemy- wolno to idzie). Ponieważ brak nam nałogowców jesteśmy słabsi- co rodzi jakieś szanse dla Was

mam nadzieję, że na krótko. Pozdrawiam wszystkich i fajnego nowego roku
Minimi - teraz Borsuk(minimi)