Info o patchu 1.09 - 1.12
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Re: Info o patchu 1.09.
Extra, teraz jakoś się z tego da strzelać, dobre zmiany, ale czy realistyczne? Niech wypowie się jakiś spec
Szkoda, że nie ma żadnych serwów na 1.09 

Jak to nie ma? Ja już naliczyłem z ponad 10 i cały czas dochodzą nowe.
A co do nowych recoil'ów...moim zdaniem wyjdzie to na lepsze grze, bo być może ułatwienie tego elemenu gry zawsze daje szansę na +kilka dodatkowych graczy - zapalonych BFowców itp.
Myślę, że to wszystko idzie w kierunku grywalności niż symulacji, co coraz bardziej nakreśla jak będzie wyglądała ArmA 2.
A co do nowych recoil'ów...moim zdaniem wyjdzie to na lepsze grze, bo być może ułatwienie tego elemenu gry zawsze daje szansę na +kilka dodatkowych graczy - zapalonych BFowców itp.
Myślę, że to wszystko idzie w kierunku grywalności niż symulacji, co coraz bardziej nakreśla jak będzie wyglądała ArmA 2.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Oni w ogóle usunęli animacje strzału?
(z V)

Nie, nadal normalnie jest widok z ironsighta.
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
VOIP poprawiony, ale za cichy. FPS moze i jest wiecej, zmiana zauwazalna, ale w moim przypadku bez rewelacji. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze to beta.
- Arturek
- ID Steam:
- Numer GG: 1414035
- ID gracza: 0
Po tej poprawce Arma lepiej mi Chodzi, i mam komfort grania, bo mi nie wywala na razie gry.
| Intel I7 920 @3.6Ghz + Akasa Nero | AsRock Extreme | ATi 4870 HD| G.SkiLL 6GB 1600Mhz CL8 | Samsung 320GB | HP Pavilion 22` W2207H | Win7 64BiT
Tego roku 7 to szczęśliwy numer!
Tego roku 7 to szczęśliwy numer!
Na takim sprzecie, chodzi lepiej??Arturek pisze:Po tej poprawce Arma lepiej mi Chodzi, i mam komfort grania, bo mi nie wywala na razie gry.

Retired. Unavailable until further notice.
Arturek ma racje. Ten patch dodaje płynności gry i to dosyć znacznie.

Pozatym chyba nie chodziło mu o fpsyArturek pisze:bo mi nie wywala na razie gry

Re: Ceny ArmA
Xagog, patch 1.09 to nic strasznego, mimo że to beta. Twórcy przewidzieli opcje odpalenia Army bez niego nawet jak go zainstalujesz. Pozatym rozmowa o patchu w tym temacie to troche off-top