Czy grasz w ArmA?
Moderator: Inkwizytor
Czy grasz w ArmA?
Jeśli możecie, potwierdźcie moje przypuszczenia.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 21:54 przez kondor, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy grasz w ArmA?
Brakuje opcji "nie mam tej gry ale odwiedzam forum gdyż skupia polską scenę OFP" 

"rzadko gram ostatnio" można podciągnąć pod "nie gram", a dalsze uszczegóławianie stworzyłoby za dużo opcji
btw: to ankieta wielokrotnego wyboru
btw: to ankieta wielokrotnego wyboru
Brakuje opcji "Nie mam czasu na granie" i "Mam za słaby komp na tą grę". To tak w kwestii formalnej.
Retired. Unavailable until further notice.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
I teraz wszyscy będą wiercic inne kwestie, że tego brakuje i tamtego, zamiast wniknac głębiej w temat.

sorry
nie wiedziałem, że odpowiedzi się wykasują, edytując (usuwając 1 opcję i dodając 2 inne) ankietę. khie khie

-
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Do mnie pasują co najmniej ze 4 punkty z ankiety
. Ale głównie "gram w klanie treningi i sparingi/ligi", jeśli kogoś to interesuje
.

- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
O to to to !!!kumbol pisze:Brakuje opcji "nie mam tej gry ale odwiedzam forum gdyż skupia polską scenę OFP"

z dopiskiem "już"

powiedzmy, ze to chyba obejmuje opcja "rzadko gram ostatnio, ale wchodze na forum...". Nie chce znow stracic wszystkich glosowCleric pisze:O to to to !!!kumbol pisze:Brakuje opcji "nie mam tej gry ale odwiedzam forum gdyż skupia polską scenę OFP"
z dopiskiem "już"
No i nie ma takiej opcji jak "zapomniałem" akurat zapomniałem pograć w ArmA bo, a to Crisis, a to CoD4 a to Prostreet, a to Cliv baker Jericho itp. he he he.